Domnica Mărgescu: „Sunt foarte atentă cu hainele mele“

De două decenii o prezență notabilă pe scena fashion locală și totodată directoarea de modă a revistei ELLE, Domnica Mărgescu este cunoscută și pentru styling-urile memorabile pe care le creează în editoriale fashion, clipuri sau campanii, dar și pentru stilul său personal, care i se potrivește perfect. Care sunt sfaturile ei pentru cei care vor să-și alcătuiască o garderobă care să reziste în timp?

Domnica Mărgescu: „Sunt foarte atentă cu hainele mele“

Probabil că foarte puține persoane din România știu atât de multe despre haine precum Domnica Mărgescu, și încă și mai puține au arătat în această perioadă o consecvență mai mare în ceea ce privește propriul stil.

Domnicăi îi place să își definească stilul drept clasic with a twist, ceea ce înseamnă că știe perfect să dozeze nuanțele și că adaugă mereu pieselor clasice din garderoba ei (de cele mai multe ori haine tailored, frizând minimalismul și cu o ușoară tușă masculină) exact acele accesorii și mici detalii care fac diferența.

În felul acesta Domnica Mărgescu reușește să își updateze mereu garderoba exemplară doar cu mici adaosuri, achiziționate doar luând în considerare durabilitatea lor în timp, o decizie pe care directorul de modă a luat cu mulți ani în urmă, care a devenit, în timp, o regulă pentru fiecare sesiune de shopping.

Dacă vrei să știi cum trebuie să arate pentru Domnica o garderobă timeless, iată că ne împărtășește câteva dintre criteriile ei: „Asta le spun tuturor celor care mă întreabă cum trebuie să arate o garderobă timeless, în ultima vreme. În primul rând trebuie să se încadreze în stilul meu, să mă reprezinte; trebuie să fie tăiată foarte bine, să aibă un cut impecabil; trebuie să se mențină foarte bine, de aceea trebuie să fie creată din materiale de calitate.

Pentru mai multe secrete de stil & sustenabilitate, urmărește video-ul.

Conceptul Forgotten, lansat ca un fashion brand de către Arctic, ne îndeamnă să fim mai responsabili cu alegerile noastre vestimentare, să nu ne mai lăsăm furați de mirajul tendințelor și noutăților și să revenim periodic la acele piese pe care le avem în garderobă și care au nu doar calitate, dar și o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Este simplu, când îți poți îngriji hainele cu tehnologia potrivită.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din forgotten