Alice Cavaleru & Vladimir Drăghia, despre piesele preferate și o garderobă responsabilă

Alice Cavaleru are un stil personal efortless, în care câteva piese-cheie se îmbină mereu astfel încât să contureze ținute stylish și firești, în vreme ce partenerul ei de viață, Vladimir Drăghia, își alege ținutele în conformitate cu stilul lui activ de viață. Cei doi ne-au împărtășit regulile vestimentare după care se ghidează.

Alice Cavaleru & Vladimir Drăghia, despre piesele preferate și o garderobă responsabilă

Una dintre protagonistele proiectului de copertă pentru luna mai pe care l-am pus la cale alături de Arctic este Alice Cavaleru. Dat fiind faptul că a studiat moda, Alice a fost dintotdeauna preocupată de aspectul sustenabilității, observând la prima mână dificultățile și provocările pe care industria trebuie să le gestioneze pentru a avea un viitor mai senin.

Stilul personal al lui Alice Cavaleru este conturat în mare parte de piese-cheie care nu au vârstă, la care tot revine, pentru că acestea nu țin de trend-uri, de ceea ce se poartă acum și poate ieși din modă mâine. Am întrebat-o pe Alice cum își alege acele piese care rămân ani la rând în topul preferatelor sale: „Ca să devină timeless, o piesă trebuie să fie cât mai simplă, cât mai minimalistă, în culori uni și cu niște tăieturi foarte simple, adică nimic la modă, nimic ce e sezonier., ne-a mărturisit ea.

Partenerul ei, Vladimir Drăghia, este cunoscut ca prezentator sau concurent la TV, actor, poet, sportiv de performanță, campion la Exatlon și tată al adorabilei Zora. Iar stilul său personal, în mod firesc influențat de dragostea sa pentru o viață activă și sport, este relaxat și șic. Dar, mai ales, responsabil. Iată ce ne-a spus Vladimir despre garderoba lui și principiile după care a alcătuit-o.

„Mi se pare foarte eficient să-ți iei lucruri care sunt foarte apropiate între ele ca stil, astfel încât să nu trebuiască să te gândești ce potrivești cu ce, și să știi în general că toate merg bine cu toate.

Pentru mai multe secrete de stil & sustenabilitate, urmărește video-ul.

Conceptul Forgotten, lansat ca un fashion brand de către Arctic, ne îndeamnă să fim mai responsabili cu alegerile noastre vestimentare, să nu ne mai lăsăm furați de mirajul tendințelor și noutăților și să revenim periodic la acele piese pe care le avem în garderobă și care au nu doar calitate, dar și o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Este simplu, când îți poți îngriji hainele cu tehnologia potrivită.

https://www.arctic.ro/forgotten/

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din forgotten