My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: Interviu cu Julie Piatt, Partea III (VIDEO)

Îmbarcă-te alături de Sorina Fredholm într-o călătorie care cu siguranță te va convinge să aderi la un stil de viață mai sănătos și mai împlinit!

My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: Interviu cu Julie Piatt, Partea III (VIDEO)

Sorinei îi place să creadă că este un luptător al wellness-ului atât pentru ea, cât și pentru comunitatea ei. Căutarea constantă pentru cât mai multe cunoștințe a adus-o în California, unde a intervievat o serie de experți despre cele mai noi tendințe de wellness. De la vânătoarea de superalimente, la ritualuri șamanice moderne sau modă vegană, acest documentar explorează metode de a trăi mai sustenabil și mai conștient și de a găsi soluții pentru o viața mai fericită și, mai ales, mai sănătoasă!

Poți urmări documentarul de șapte episoade realizat în parteneriat cu Samsung Galaxy S10 și ELLE România pe www.elle.ro și pe www.sorinafredholm.com. În acest episod, Sorina a stat de vorbă cu Julie Piatt, cunoscută și ca Srimati, mamă mistică, muzician, artist, chef, autor și vindecător, și își trăiește viața cufundată în devotament și o creativitate expansivă. Urmărește cea de-a treia parte a interviului și află care sunt secretele lui Julie pentru un stil de viață sănătos:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video