EXCLUSIV: Romanița Iovan dezvăluie cum își va petrece sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Romanița Iovan a fost nominalizată anul acesta la ELLE Style Awards la categoria Best Personal Style și ne-a dezvăluit care sunt planurile ei pentru Sărbători.

EXCLUSIV: Romanița Iovan dezvăluie cum își va petrece sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Romanița Iovan ne-a dezvăluit că va petrece Crăciunul în familie, însă pentru Revelion are planuri speciale. „Am hotărât împreună cu gașca noastră de vreo 20 de tineri energici și plini de inițiativă să plecăm în Maramureș. Vom petrece Revelionul într-un sat foarte departe de lumea dezlănțuită. Este superb acolo. Am ales trei căsuțe tradiționale unde vom fi cazați și Revelionul îl vom face tot așa într-o casă tradițională. Ne-am făcut program să mergem cu Mocănița, să mergem cu sania cu cai”, ne-a povestit ea.

Urmărește interviul de mai jos și descoperă și ce ținută specială și-a ales Romanița Iovan pentru petrecerea de Revelion.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Romanița Iovan este unul dintre cei mai longevivi designeri români, cu o carieră în modă de aproape 30 de ani. A început ca model, și fermecată de zona de fashion, și-a dat seama că viitorul său era în această industrie. Însă, alegerea acestui domeniu nu a fost una neapărat ușoară. „Terminasem la seral Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism. Mă pregăteam pentru managament în turism și m-am gândit foarte serios ce aș vrea să fac cu viața mea. Totul s-a întâmplat imediat după revoluție. Eram micuță, aveam 25 de ani, dar am hotărât să merg pe ideea de fashion, să las în urmă că mă pregătisem pentru turism. Așa că am început să mă autoeduc în această direcție”, spune Romanița.

A fost o decizie pe care mulți au considerat-o riscantă, însă pasiunea, talentul și munca susținută au ajutat-o pe Romanița să exceleze în domeniul modei și să își creeze propriul brand. Iar astăzi, privind retrospectiv, nu ar schimba nimic din trecut, fiindcă toate alegerile pe care le-a luat de-a lungul timpului au ajutat-o să devină o femeie puternică, independentă și de succes. „Sunt mulțumită cu ceea ce am făcut până la 55 de ani, n-aș renunța la nimic din ceea ce s-a întâmplat. Nu am regrete.”

Citește și:
Romanița Iovan la ELLE Style Awards 2019, despre modă și stil vestimentar (VIDEO)

Foto: Eli Driu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video