EXCLUSIV: Andreea Bălan și George Burcea, despre planurile de sărbători (VIDEO)

Prezenți la ELLE STYLE AWARDS 2019, Andreea Bălan și George Burcea ne-au vorbit despre planurile pentru următoarea perioadă, precum și despre obiectivele pe care și le-au stabilit pentru anul 2020.

EXCLUSIV: Andreea Bălan și George Burcea, despre planurile de sărbători (VIDEO)

„Ne-am pregătit de Sărbători, pe 1 Decembrie făcând bradul. Cozonacii vin anul acesta de la magazin. Anul acesta cumpărăm totul”, ne-a declarat râzând George Burcea. „Avem multă treabă, dar plecăm în vacanță în ianuarie. Abia așteptăm. Pe 3 ianuarie plecăm în vacanță. De Crăciun stăm acasă cu familia, de Revelion am concerte”, ne-a dezvăluit și Andreea Bălan. „În vacanță plecăm toți patru, cu copii, fără ajutoare, o să fie o nebunie, o să documentăm totul pe blog și youtube”.

Urmărește clipul de mai jos și vezi ce spun Andreea Bălan și George Burcea despre cadourile pe care le-au pregătit celor două fetițe ale lor, dar și ce așteptări au de la primul Crăciun alături de fiica lor cea mică, Clara.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Noi am vorbit cu Andreea Bălan și despre viața de familie și carieră și despre cum reușește să gestioneze eficient aceste paliere ale vieții ei.

„Cine n-are doi copii nu știe. Este extrem de greu să ai doi copii, mai ales cu diferență atât de mică, de doi ani și jumătate, între ele, pentru că ai nevoie permanent de doi oameni care să aibă grijă de ele, atunci când eu sunt ocupată și am tot felul de lucruri trebuie două persoane care să stea acasă cu copiii.”, a declarat Andreea Bălan despre viața de familie și carieră.

Recent, cântăreața a povestit pe vlogul personal un incident care a pus-o într-o postură foarte dificilă – a fost nevoită să cheme ambulanța atunci când Clara, fiica ei cea mică, a suferit un acces de tuse care a lăsat-o în lacrimi. Crezând că a înghițit vreun mic obiect și că există posibilitatea ca fiica ei să se înece, Andreea Bălan a chemat ambulanța. Paramedicii au constat că fetița este stabilă și au plecat, apoi Clara s-a înecat din nou, moment în care Andreea Bălan, după cum singură a mărturisit, a chemat din nou medicii.

Copilul a fost transportat, în cele din urmă, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală pentru supraveghere și analize, însă întreaga criză a avut loc în seara în care Andreea Bălan trebuia să performeze, alături de Andreea Antonescu, în formatul Andre, pe scena festivalului Nostalgia.

Vedeta a povestit pe vlog că nu poate renunța la astfel de angajamente, care pot fi anulate doar în caz de forță majoră. Astfel încât a trebuit să plece direct de la spital și să urce pe scenă, zâmbitoare și tonică, și să își facă numărul. Sau, după cum a spus chiar ea, mai degrabă ușurată că show-ul lor avea să dureze puțin peste 10 minute, ca să se poată întoarce la spital. Ceea ce a și făcut.

Însă, când vine vorba despre viața de familie și carieră, Andreea Bălan nu își face neapărat iluzii. E dificil chiar și atunci când ai un partener implicat și ajutor din partea părinților. Însă acum preferă să aleagă lucrurile pozitive din fiecare experiență, să se bucure și să se remonteze ori de câte ori întâlnește un obstacol care o pune la încercare.

„Este foarte greu, dar e și foarte frumos, și tot ne repetăm: hai că mai e un pic, hai că mai e un an și jumătate până merge și cea mică la grădiniță. Încercăm să ne punem pe picioare. Ideea este că noaptea mă trezesc de 3-4 ori ca să îi dau lăptic celei mici și apoi, a doua zi, am ședințe foto, emisiuni, tot felul de job-uri. Dar încerc să mă bucur. Asta spuneam, mă bucur și mă remontez imediat, chiar dacă sunt obosită. Pentru că, uite, se poate întâmpla ceva grav și să nu mai fii.”, a mai spus Andreea Bălan, făcând referire la nașterea micuței Clara, în urma căreia a suferit un stop cardiac și multiple complicații.

Citește și:
Elena Gheorghe, despre cum își va petrece sărbătorile și ce obiective are pentru anul următor (VIDEO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video