ELLE on TV: Episodul 4, Sezonul 1

Știm că o imagine face cât o mie de cuvinte, așa că revista ELLE este acum și la TV! Prin urmare, dragi ELLE girls, de acum ne veți găsi în fiecare duminică la ora 14:30 pe PRIMA TV, la emisiunea ELLE on TV.

ELLE on TV: Episodul 4, Sezonul 1

În această ediție vom explora garderoba unei vedete foarte îndrăgite, Laura Cosoi, care își definește stilul ca pe o combinație între casual și elegant, cu accente feminine.

La rubrica ELLEnutace o vom avea ca invitată pe Iarina Taban, director și fondator al programului „Ajungem mari', un program conceput pentru educația copiilor din centrele de plasament.

Domnica și Cristina, editorii de modă ELLE, ne vor arăta azi la rubrica ELLE mixează cum să purtăm cu stil (dar și cu mult aplomb) bijuterii extravagante. Tot cu niște propuneri curajoase vine și Alice Bursuc, editorul de beauty ELLE, care a testat pentru voi cele mai noi rujuri, în nuanțe intense, și foarte rezistente!

Și pentru că partea cea mai provocatoare din munca noastră sunt ședințele foto, astăzi vă vom dezvălui cum a fost în culisele unui pictorial de modă absolut memorabil. Protagonista noastră a fost nimeni alta decât Catrinel Marlon, pe care am fotografiat-o la Cannes, chiar în timpul festivalului de film.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video