ELLE Song Connection | Alina Eremia (VIDEO)

Alina Eremia a răspuns provocării noastre de a cânta primele melodii care îi vin în minte, asociate cu un cuvânt primit înainte. Totul se întâmplă, bineînțeles, sub cronometru.

ELLE Song Connection | Alina Eremia (VIDEO)

Alina Eremia este următoarea artistă care răspunde provocării ELLE Song Connection și ne demonstrează cât de bine știe să asocieze cuvintele cu piese muzicale:

CONȚINUT VIDEO ELLE

Alina Eremia a devenit cunoscută în urma rolului interpretat în serialul muzical Pariu cu viața. În 2008, la vârsta de 15 ani, Alina a început colaborarea cu Disney Channel, folosindu-și vocea pentru a da viață coloanei sonore din Pocahontas și Pocahontas 2. Alina a continuat astfel și cu Belle din Frumoasa și Bestia, Frumoasa și Bestia: Un Crăciun Încântător și Frumoasa și Bestia: Lumea magică a lui Belle.

În cadrul trupei Lala Band, Alina Eremia, alături de restul formației, au reușit să înregistreze cinci albume de studio, să câștige discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012' , și să plece în patru turnee naționale. Odată cu lansarea single-ului „Out of my mind' în colaborare cu americanul Novaspace, Alina Eremia a anunțat lansarea primului său album solo, intitulat „360'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video