ELLE a încercat… oferta de cadouri de Crăciun de la SensoDays.ro (VIDEO)

În căutarea celor mai inspirate și inedite idei de cadouri de Crăciun, am ajuns la showroom-ul SensoDays.ro. Nu singură, ci alături de colega mea, Gabriela Calițoiu, care avea o listă întreagă de persoane cărora își dorea să le facă o surpriză.

ELLE a încercat… oferta de cadouri de Crăciun de la SensoDays.ro (VIDEO)

Într-o dimineață însorită de toamnă, am ajuns la showroom-ul SensoDays.ro alături de colega și prietena mea Gabriela, care avea o listă de prieteni și membri ai familiei, cărora dorea să le facă un cadou de sărbători. Rolul meu: să-i sugerez acele produse care să se potrivească cu gusturile apropiaților, într-un interval scurt de timp, căci pe amândouă ne așteptau articole de predat și editat.

Prima pe listă a fost mama Gabrielei, pentru care am sugerat recipientul de sticlă cu capac din lemn de frasin, Lotta, de la LSA International. Văzând-o nehotărâtă, i-am oferit o alternativă: difuzorul pentru cameră de la Maison Berger, împreună cu parfumul de scorțișoară Berger Bouquet Parfumé Cube Orange de Canelle. Recipientul Lotta a câștigat! Iar entuziasmul Gabrielei a sporit atunci când i-am arătat difuzorul ultrasonic Maison Berger, care vine la pachet cu parfumul Fraîcheur Aquatique.

A hotărât pe loc că e perfect pentru prietena ei, așa că următoarea pe listă a fost sora ei, pentru care am sugerat lampa catalitică, tot de la Maison Berger. Argumentul meu: lămpile purifică aerul, elimină mirosurile neplăcute, au diferite culori și texturi și se potrivesc în orice decor, fiind convinsă de versatilitatea lor. Gabriela mi-a spus că va considera îndeplinită misiunea dacă alegem cadourile perfecte și pentru nepoata și cumnatul ei.

Globurile din porțelan, de la Villeroy & Boch, au fost opțiunea perfectă pentru nepoata de 11 ani, care nu mai crede în Moș Crăciun, dar e amatoare de surprize. Iar surpriza ei se va găsi în interiorul globului. Pentru că globurile sunt compuse din două părți, cu închidere magnetică, perfecte pentru astfel de surprize.

Revenind la lista noastră, cumnatul Gabrielei, pasionat de mixologie, și-a adjudecat setul de pahare Schott Zwiesel Bar Special Dancing Tumbler. Când sunt umplute cu lichid, ele chiar dansează! (Și nu e o iluzie optică: paharele se mișcă, fără să se răstoarne!).

Iar pentru că Gabriela primește multe invitații la petrecerile de sărbători, i-am sugerat ca soluție de rezervă seturile de cadou Corporate 2019, create de SensoDays.ro pentru a oferi idei originale și elegante de daruri pentru prieteni, membri ai familiei, parteneri de afaceri. Cutiile conțin selecții unice de produse ale unor brand-uri premium (porțelanuri fine, pahare suflate manual din cristaluri ecologice, arome de sezon). La final, Gabriela mi-a făcut o surpriză și mi-a oferit o lumânare parfumată de la Max Benjamin!

CONȚINUT VIDEO ELLE

Verdict ELLE

Oferta de cadouri de Crăciun de la SensoDays.ro este pur și simplu irezistibilă! Pentru că aici găsești peste o sută de brand-uri premium pentru casa ta. Iar dacă vrei să eviți aglomerația din magazine, specifică perioadei sărbătorilor, fie vizitezi unul dintre cele două showroom-uri din București, fie găsești soluția la un click distanță pe SensoDays.ro!

Citește și:
ELLE a încercat… amenajarea unei mese festive (VIDEO)

Foto: Alina Băisan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video