(P) Bad hair day?! Nu și cu noua formulă Pantene, pentru un păr cu 100% mai puternic* și acești cinci pasi!

Părul tău nu este atât de puternic și strălucitor pe cât îți dorești? Iată cinci sfaturi care, alături de noul Pantene Pro-V, îți vor oferi un păr mai frumos ca niciodată! Recomandat de Elle!**

(P) Bad hair day?! Nu și cu noua formulă Pantene, pentru un păr cu 100% mai puternic* și acești cinci pasi!

Părul tău vorbește despre tine și însemnă mult mai mult decât un simplu look. Felul în care îți cureți, îngrijești și coafezi părul influențează modul în care acesta arată, iar tu te vei simți și mai încrezătoare! Pentru ca părul tău să arate impecabil și să fie mai puternic ca niciodată, iar orice coafură ai alege să arate perfect, ritualul tău de îngrijire trebuie să ofere grija de care firul de păr are nevoie chiar de la interior.

Însă cu atâtea opțiuni la dispoziția ta, cum știi care este cea mai bună alegere pentru un păr cu 100% mai puternic* și mai strălucitor? Iată cinci sfaturi care ar trebui să îți devină reguli și care o să îți transforme părul chiar de la interior.

1. Alege șamponul potrivit

Produsele de îngrijire, mai ales șampoanele existente pe rafturile magazinelor, îndepărtează o mare parte dintre nutrienții esențiali firului de păr, așa că un păr puternic chiar din timpul șamponării era un vis frumos. Însă Pantene a pornit o revoluție în domeniul îngrijirii părului și îți aduce la îndemână șamponul ideal: noul Pantene Pro-V și a sa revoluționară combinație de nutrienți, lipide și antioxidanți spală părul în elementele atât de benefice pentru un păr cu 100% mai puternic* și mai frumos ca niciodată! Noul Pantene Pro-V este șamponul ideal pentru voi, cele în căutarea permanentă a unui păr fără cusur – este primul șampon care nu doar spală, ci aduce un aport de nutrienți în interiorul firului de păr, oferindu-i putere și strălucire chiar de la interior. Cu Pantene Pro-V și noua sa formulă, părul tău devine puternic, mătăsos și strălucitor chiar din timpul spălării, exact ce ți-ai dorit dintotdeauna și prima regulă pentru un păr mai frumos și mai ușor de aranjat, oricare ar fi coafura ta preferată!

Așa că, de la următoarea spălare, folosește șamponul Pantene Pro-V Repair & Protect cu efect reparator și mix de nutrienți care ajută la hidratarea părului în profunzime, lăsându-l sănătos și strălucitor. Recomandat de Elle!**

2. Folosește balsamul potrivit pentru tine

Redă-i părului strălucirea și suplețea folosind balsam după fiecare spălare. Noua gamă Pantene Pro-V îmbunătățită cu nutrienți îți oferă și un balsam miraculos, care hidratează și hrănește în profunzime firul de păr. O să vezi efectul Pantene imediat – firele nu vor mai fi deloc încurcate și orice coafură alegi, părul tău va arăta perfect! Nici nu trebuie să îți faci griji pentru părul cu aspect gras sau fără volum. Pantene, marca de balsam numărul 1 în lume***, îți oferă balsamul potrivit pentru fiecare tip de păr: de la balsam spumă cu textură lejeră, pentru păr subțire, până la balsam 3 Minute Miracle, perfect pentru firul de păr gros.

3. Protejează-ți părul de efectele nedorite ale coafării prin căldură

Dacă ai grijă de părul tău nu doar la suprafață, ci și la interior, rezultatul este un păr mai puternic și sănătos ca niciodată. Pentru mai multă forță a firului, chiar și atunci când îl aranjezi prin metode care folosesc căldura, oferă-i părului tău protecția necesară. Cum? Cu balsamul potrivit pentru tine, unul care hrănește și are grijă de părul tău, pentru ca acesta să arate impecabil chiar și când îl coafezi zi după zi.

4. Tunde periodic părul degradat

Chiar dacă poate îți pare rău și ți-ai dori să ai un păr cât mai lung, vârfurile despicate și părul degradat lăsat în urmă de ombré sau placa de păr trebuie neapărat îndepărtate! Tunderea părului ajută la regenerare, așa că, dacă au trecut mai mult de două luni de la ultima ta vizită la salon, este timpul să pui mâna pe telefon și să îți faci următoarea programare. Rezultatul va fi un păr strălucitor, fluid și sănătos!

5. Alege alimentele cele mai bune

Mănâncă alimente bogate în vitamine și acizi grași, atât de benefice pentru sănătatea părului. B6 ajută la regenerarea și creșterea sănătoasă a părului, în timp ce Omega 3 și Omega 6 îți întăresc firul de păr și-l fac să strălucească.

Care este sfatul Laurei Cosoi, ambasador Pantene, când vine vorba de un păr puternic și strălucitor?

De-a lungul anilor am experimentat foarte multe culori de păr și m-am jucat și cu diverse tunsori. Acum, pentru că mi-am găsit un look care să mă definească, încerc să îl mențin cât mai sănătos.

Secretul meu pentru un păr puternic și sănătos? Cu noul Pantene, pot să îmi spăl părul chiar și zi de zi, ori de câte ori am nevoie să arăt impecabil, fără să îmi fie teamă că firul de păr va deveni fragil și uscat. Noua formulă merge dincolo de curățare și aduce o combinație unică, de-a dreptul incredibilă! Părul meu arată și se simte cu totul diferit de când am trecut la noul Pantene! De asemenea, folosesc și balsamul din aceeași gamă. Aplic de la jumătatea părului și mă asigur că îl clătesc foarte, foarte bine. Iar când întreaga rutină este gata, prefer să îmi usuc părul în mod natural și la final să aplic câteva picături de ulei de cocos pe vârfuri pentru strălucire'.

Cea mai mare inovație din ultimii 30 de ani în domeniul șampoanelor, conform Elle**: Un păr 100% mai puternic* cu noua formulă Pantene Pro-V! Strong is beautiful!

*față de șamponul fără conținut de balsam
**articol publicat pe elle.com în S.U.A., iunie 2017
*** conform calculelor P&G bazate pe datele Nielsen referitoare la vânzările din perioada iulie 2016-iunie 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro