Tendințe fashion & beauty pentru primăvară-vară 2018

Tot ce trebuie să știi despre tendințele fashion & beauty pentru sezonul primăvară-vară 2018.

Tendințe fashion & beauty pentru primăvară-vară 2018

FASHION

La Collectionneuse

Toți oamenii din modă ar vrea să facă artă contemporană, iar majoritatea artiștilor și-ar dori să facă modă. Până îți vei deschide și tu o galerie, îți recomand să colecționezi cât mai multe piese de inspirație artsy.

Asul din mânecă

Dacă sezonul trecut era foarte cool să porți mâneci lungi, enorme, acum pregătește-te să înnozi mâneci – în jurul taliei, în jurul gâtului și, în general, oriunde îți vine să faci asta!

Black Coffee

După ce te-am pregătit temeinic, în ultimele sezoane, și te-am îmbrăcat ba în roșu, ba în mov, iată că a venit momentul să îți dăm un alt sfat: acum, mai mult ca niciodată, negrul este la putere!

Flower of love

Gândește-te la versurile lui Oscar Wilde (Two young lovers lying in an orchard would have read the story of our love) și poartă cele mai spectaculoase, diafane, îndrăznețe imprimeuri florale.

BEAUTY

Tonuri tari

Nu se poate să vină primăvara fără ca machiajul să nu se exprime prin culori, iar acum se poartă pigmenții tari, aplicați atipic și splendid, spunem noi; vezi albastrul prăfuit din prezentarea House of Holland, galbenul luminos din show-ul Pam Hogg, verdele nefinisat de la Marni sau rozul Valentino. n

Buze conturate

Din punct de vedere cromatic, se poartă orice, de la rozul pudrat, la cele mai închise marouri sau ombre lips, însă ce este mai interesant în acest sezon este textura variată a rujurilor, în culori cristalizate sau mate.

Curated skin

Claritatea și finisarea tenului joacă un rol important pe cele mai importante podiumuri, de la Balmain la Dior. Pentru o textură a pielii care să îți permită acest tip de retouch și luminozitate, make-up artiștii se bazează nu doar pe machiaj, ci și pe formule de îngrijire a pielii.

Citește continuarea în ELLE FEBRUARIE 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle