Te invitam la vot!

Ma extrag cu greu din vartejul de-a dreptul halucinant al stirilor care se succed pe ecranul computerului – in acest moment suntem in plina campanie electorala si „bombele“ explodeaza la tot pasul! Dar acum trebuie sa ma concentrez pe un alt proces de votare, cel care se va incheia cu ELLE Style Awards 2014.

Te invitam la vot!

Toate listele cu cele 9 categorii de premii si cu cei peste 40 de finalisti au fost trimise deja la departamentul de IT online, iar procesul de votare a inceput pe 15 octombrie si se va finaliza pe 15 noiembrie. Castigatorii celor 9 categorii din acest an (cel mai bun designer si tanar designer, cel mai bun fotograf, model, pop artist etc.), plus premiul special al redactiei ELLE, vor fi dezvaluiti abia pe 3 decembrie, la gala ELLE Style Awards – iar pana atunci vom sti deja cine e noul presedinte al tarii.

Asadar, te invitam de doua ori la vot! Nu fi pasiva si indiferenta, pentru ca de votul tau depind viitorul tarii – atat cel economic si politic, cat si cel din zona modei, a stilului, a frumusetii, rafinamentului si creativitatii. Hai sa-i alegem pe cei mai buni! In cazul nostru, iti asteptam votul pe www.elle.ro.

Un alt subiect la care iti propun sa reflectezi este chiar tema centrala a acestui numar: maturitatea. Articolele pe care le-au scris colegele mele acopera acest subiect – considerat de multi destul de delicat – din mai multe unghiuri. Vei gasi tips-uri de beauty, despre machiajele care intineresc si cele mai noi terapii antiaging. Dar vei putea citi si un articol in care am invitat cateva femei frumoase si inteligente sa ne vorbeasca despre cum li s-a schimbat viata la 40 de ani. Avem si un superb shooting cu doua doamne distinse, care dovedesc din plin ca frumusetea si varsta nu sunt notiuni antagonice.

Deocamdata, doar un singur membru al redactiei noastre a trecut de 40 de ani, dar, asa cum spunea si Izabela Coman in materialul „Dincolo de 40, semnat de Mihaela Frank, „tineretea nu este o calitate sau un merit, ci doar o stare de fapt de care beneficiaza toata lumea la un moment dat, in mod democratic.

In concluzie, hai la vot pentru viitorul nostru si uita de riduri, nu sunt atat de importante precum iti imaginezi!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle