In slujba voastra

Vreau sa-mi incep editorialul din aceasta luna cu multumiri. Tocmai s-au publicat datele de vanzari BRAT, care arata ca revista ELLE este cea mai vanduta revista glossy din Romania!

In slujba voastra

(Asta nu e tocmai o noutate pentru noi, dar avand in vedere ca, in trecut, unele publicatii isi cresteau artificial tirajele prin adaugarea vreunui cadou, schimband astfel topul vanzarilor reale, ne bucuram ca, de data aceasta, am invins si acest artificiu – stiti deja ca ELLE nu recurge la astfel de trucuri). Asadar, va multumim pentru ca sunteti un public atat de fidel si pentru ca ramaneti aproape de noi! Acest lucru ne ambitioneaza si mai mult. Ne dorim sa fim si mai buni, sa va pastram alaturi, sa continuam sa crestem impreuna.

In acest numar avem o serie de exclusivitati care fac, din nou, diferenta, zic eu. Va invitam in Maroc, alaturi de echipa de moda ELLE care a realizat un spectaculos editorial, in colaborare cu Louis Vuitton (fotograful, asistentul si echipa de make-up au venit din Stockholm, modelul a ajuns tocmai din Australia – nu am gasit unul mai aproape –, in timp ce Domnica si Cristina au plecat din Bucuresti).

Te mai imbiem cu o invitatie in agitatia culiselor show-ului Tommy Hilfiger, unde ELLE Romania a avut din nou acces nelimitat, si continuam cu show-urile de la New York si Paris, de unde neobositele Domnica Margescu si Cristina Craciun au venit cu cele mai noi si cool informatii, dar si cu gossips din lumea modei.

Iar exclusivitatile nu se opresc doar la moda, ci continua si in plan cultural, printr-un duel de idei legate de dragoste, intre Frédéric Beigbeder si Alain Finfielkraut. Un dialog incrucisat, realizat special pentru ELLE, din care redau un pasaj: „Singura solutie pentru o dragoste durabila este ca dragostea sa nu fie reciproca. Dragostea pentru cineva care nu te iubeste poate dura multa vreme.'

Hm… Lasati-ma sa cred ca nu e asa – totusi dragostea dintre noi dureaza de 17 ani, nu?

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle