Sexy, stylish, spirited, sporty!

Scriu aceste randuri sub impresia Galei ELLE Style Awards, care a avut loc cu doar doua zile in urma. Un eveniment care, asa cum spun partenerii nostri, si asa cum l-am simtit si noi, de altfel, a fost unul de rasunet!

Sexy, stylish, spirited, sporty!

Ne-au fost alaturi, la Palatul Parlamentului, in jur de 1.800 de persoane, dintre care cei mai multi oameni din industria de moda, iubitori de moda, vedete sau parteneri ai revistei ELLE (nu i-am pus la socoteala pe cei care au urmarit transmisia LIVE a evenimentului pe site-ul www.elle.ro).

Suntem extrem de incantati si mandri de dinamismul extraordinar care s-a creat in doar trei ani in jurul acestor premii. Si cred ca ar fi un lucru bun ca aceasta dinamica sa creeze premisele unor viitoare proiecte, care sa vina in intampinarea industriei de moda din Romania – care industrie ar putea, cred eu, sa avanseze cu pasi mult mai mari si mai hotarati decat o face acum. Spuneam pe scena, la ELLE Style Awards, ca un prim proiect comun mi-ar placea tare mult sa se numeasca Saptamana Modei!

Asadar, acesta este unul din planurile pe care noi, la ELLE, le-am pus pe lista pentru 2015 – macar sa incepem sa ne gandim la el! Un altul ar fi SPORTUL. L-am scris cu majuscule ca sa-l vad mai bine, sa mi se imprime pe retina si sa-mi apara in fata ochilor in fiecare dimineata, daca s-ar putea!

Poate asa as face si eu ca doamna de pe coperta acestui numar dedicat sportului: Mihaela Radulescu mi-a marturisit ca nu trece zi fara sa faca sport, ca-si incepe diminetile raspunzand la mesaje, e-mail-uri si telefoane… de pe stepper si ca toate vacantele ei se desfasoara in jurul sportului! Eu am fost, probabil, cea mai indaratnica persoana pe care o stiti in privinta sportului, dar am decis sa schimb acest lucru, pentru ca altfel voi avea de pierdut. Si m-am apucat de Pilates! Sper sa ma tina si in 2015.

Asadar, va urez un an nou sexy, stylish, spirited si, de ce nu, sporty!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle