Peace & Love!

Daca e februarie, vorbim despre tendinte (poate chiar mai mult decat despre Valentine’s Day), despre moda si beauty, despre ce e nou in urmatorul sezon.

Peace & Love!

Spuneam cu alte ocazii ca aceste tendinte sunt, de fapt, oglinda societatii, ele se nasc ca urmare a miscarilor pe care le sesizeaza trendhunter-ii angajati de companiile de research, care isi trimit „iscoadele in toate colturile lumii pentru a inregistra pulsul strazii, preferintele tinerilor, miscarile din arta si cultura, schimbarile de lifestyle, de tehnologie.

Pe baza acestor informatii se nasc caietele de trend, care sunt cumparate ulterior de marile case de moda. Asadar, nu intamplator in acest sezon tendinta principala in moda si beauty o reprezinta influenta anilor 70. Designerii s-au intors catre acesti ani pentru a trimite, si ei, un mesaj de peace & love unei societati care devine din ce in ce mai macinata de razboaie religioase, economice si de tot felul.

Nu va asteptati, totusi, sa vedeti de maine o armata de hipioti pe strazile orasului, imbracati in pantaloni evazati si purtand insemne etnice – mesajul este mult mai subtil, iar designerii te invita mai degraba la un festival de muzica rock, precum in show-ul Tommy Hilfiger, sau pe o plaja pustie, unde caftanul tau cu imprimeuri sa fie singura pata de culoare.

Un alt subiect pe care vi-l recomand in acest numar este interviul pe care Mihaela Frank i l-a luat Monicai Birladeanu. Monica are in Los Angeles o viata foarte activa, osciland intre actorie, un business personal si noua linie de bijuterii MoonCast, pe care a creat-o de la zero! Si cand spun „de la zero nu exagerez cu nimic: nu doar ca face singura, cu mainile ei, toate bijuteriile („am invatat aceasta meserie de pe YouTube, mi-a spus la un pranz, cand am intalnit-o in Romania), dar tot singura si-a facut si site-ul, si shop-ul online, si fotografiile produselor, si tot ea face PR-ul pentru acest brand care arata deja foarte international. Aceasta noua aventura a Monicai a fost pentru mine o adevarata revelatie, un exemplu extraordinar de ambitie si curaj!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle