Moda… cu capul pe umeri

Ne-am decis sa mutam numarul special de tendinte in moda si beauty din luna septembrie in luna august. Ne aliniem astfel revistelor din intreaga lume – iar daca n-am facut-o pina acum, asta se datoreaza faptului ca românilor le place sa-si faca shopping-ul de toamna atunci cind incepe sa se mai racoreasca afara, si nu direct de pe plaja. Dar asta a fost in trecut.

Moda… cu capul pe umeri

Azi se pare ca sintem mai nerabdatori ca oricind sa ne improspatam garderoba mai repede, mai din timp, pentru a nu ne surprinde nepregatite nici frigul si nici anuntul „out of stock'. Motiv pentru care ne-am conformat si noi: din acest sezon, tendintele toamna-iarna vor aparea in luna august, si nu in septembrie, ca pina acum.

Sint atit de multe lucrurile care-mi plac in acest sezon incit Domnica Margescu, directorul de moda ELLE, care s-a ocupat de selectarea si impartirea siluetelor de catwalk pe tendinte si stiluri, mi-a sugerat sa trag mai intii aer adinc in piept, sa ma uit mai cu atentie la ce am deja in garderoba si ce imi trebuie cu adevarat din acest sezon si abia apoi sa ma las prada ispitei.

Astept momentul in care voi deveni imuna la aceste „investitii strategice' – cum perfid imi place sa le numesc (pentru a-mi gasi, totusi, o scuza personala) –, si tot nu mai vine, de vreo 15 ani. Dar e OK, doza mea de adrenalina si serotonina este atit de mare in fata unor lucruri noi, incit fericirea este doar la un singur pas. Multi se chinuie sa o obtina cu eforturi mult mai mari, asa ca ma consider in cistig, chiar daca unii m-ar acuza de preocupari frivole.

La finalul zilei, scopul nostru este sa fim fericiti, nu? Ce conteaza cum ajungem acolo – incaltati in pantofi Oscar Tiye si rochie cu influente punk sau imbracati in trening, o pereche de papuci si un T-shirt comod? Lasind gluma la o parte, as da orice sa am toata colectia Dolce&Gabanna din acest sezon la mine in dulap! Modest, nu?

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle