Femei la putere

O producție foto este, în general, un efort mare de organizare care implică în jur de șapte-opt oameni timp de o săptămână. În momentul în care această producție are loc în afara țării, de exemplu la Paris, ca în cazul acestui număr, lucrurile se complică exponențial.

Femei la putere

Toate situațiile relativ simple „de acasă” se transformă în aprobări, negocieri, planificare amănunțită (back-up plan-urile de aici sunt aproape imposibile la shooting-urile din afara țării) și, în plus, acomodarea cu o nouă echipă cu care trebuie să lucrezi – alte sinergii, alte maniere de lucru, pretenții de tot felul etc.

Coperta acestui număr nu face excepție. Am pornit negocierile cu Caro Daur, una dintre figurile importante din moda zilelor noastre, cel puțin pentru comunitatea online, întreaga echipă de producție și Tommy Hilfiger (partenerul nostru pentru acest proiect), cu două luni înainte. Fiecare venea din colțuri diferite ale lumii și ne-am reunit la Paris pentru a construi niște imagini care să ne reprezinte pe toți, dar mai ales revista ELLE România, care de câțiva ani buni a devenit un reper și pe plan internațional. Pe Caro Daur a luat-o la întrebări Ioana Ulmeanu și, la pagina 92, vei afla cum a răspuns, dar mai ales ce. :Moda are părți bune și rele, nu e mereu atât de glamour cum pare, dar asta e toată ideea, și sunt conștientă de asta” – un răspuns al lui Caro Daur cu care sunt perfect de acord.

Noul nostru coleg, Paul Petrache, căruia îi urez bun-venit în echipa noastră, a avut o curiozitate luna aceasta (electorală, de altfel) cu privire la femeile din politică și a realizat un material foarte bun, „Femei la putere”, despre reprezentarea femeilor în societatea românească și despre cum acest lucru ar trebui să ne intereseze pe toți, sau mai ales pe toate.

Un alt subiect important pe care l-am abordat în această lună este cel legat de vârstă, de fapt despre industria anti-aging, care reclamă că noul trend în materie de beauty este tinerețea. Șocant, nu-i așa?

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, închei prin a-ți spune că asta nu este tot, subiectele de modă sunt la fel de incitante. Așa că îți urez o lună cu soare & inspirație și te aștept pe site-ul ELLE.ro, începând cu 13 mai, în secțiunea dedicată ELLE New Media Awards, ca să-ți votezi influencer-ii preferați. They post, you choose!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle