ELLE SPECIAL: Horoscopul anului 2020

Astrologul ELLE Cristina Andronic îți dezvăluie ce-ți rezervă astrele în prima jumătate a acestui an, în materie de relații, carieră și bani.

ELLE SPECIAL: Horoscopul anului 2020

Berbec

La început de 2020, firea ta rebelă și nonconformistă va fi în căutare de stabilitate și securitate emoțională. Toate nevoile cu impact emoțional parcă vor încerca să te „subjuge pentru a nu-ți canaliza atenția spre alte lucruri. Odată cu noul an, dar în special cu venirea primăverii, vei începe și tu să-ți faci planuri mult mai sustenabile în raport cu o serie de obiective care au rămas neîndeplinite în plan profesional. Nimic din ceea ce se întâmplă în viața altora nu va mai avea un impact atât de mare asupra stării tale interioare. Până și tu ești surprinsă de cum reușești acum să te detașezi de contextele care au impact negativ asupra ta.

Taur

Toate „revoluția pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în sine, dar și în cei din jur. Atunci când vine vorba de carieră și de propriile valori, îți dai seama că anturajul de care ești înconjurată la birou te face să te „anulezi. Cu siguranță nu asta îți dorești. Capacitatea ta de a relaționa cu cei din jur te va ajuta de multe ori să-ți exprimi clar intențiile, chiar dacă ești conștientă că nu sunt mulți cei care vor rezona cu starea ta. Îți displace în totalitate tot ceea ce ține de nepotism și de aceea preferi întotdeauna ca reușitele de care ai parte să fie rezultatul incontestabil al implicării tale. Această primăvară va fi definitorie pentru traseul tău profesional.

Gemeni

Atât de multe planuri, atât de multe dorințe de îndeplinit și atât de puține resurse emoționale! Din păcate, acesta este gândul care te va urmări îndeaproape pe parcursul lunii ianuarie a noului an. Intrigile care au loc la birou te lasă rece. Oamenii sunt suspicioși, defensivi și caută întotdeauna tot felul de contexte în cadrul cărora să se descarce. Atunci când lucrezi cu limite, îți dai seama că-ți este mult mai ușor să te protejezi. De multe ori vei fi pusă în postura de a alege între rațiune și intuiție, dar tu vei rămâne veșnic recunoscătoare capacității de a te ghida după cea din urmă. Prieteniile al căror rost nu vei reuși să-l mai înțelegi te vor forța să renunți. Deși o astfel de decizie este cu siguranță dureroasă, te vei simți mult mai liberă.

Rac

Curiozitatea de care dai dovadă mereu te protejează de ceea ce se numește rutină. Niciodată nu ai trăit o astfel de dinamică și nici nu-ți dorești asta pentru tine. Deși relația personală pare să fie într-o continuă maturizare, îți dai seama că și așteptările pe care le ai de la cel de lângă tine se modifică de la o zi la alta. Chiar dacă susții că nu-ți pasă de reacțiile și emoțiile celor din jur, sunt multe contexte în care-ți vei afișa vulnerabilitatea. Mercur va trece din nou printr-o perioadă de ascendență, iar tu vei resimți din plin asta la nivel energetic. Prima jumătate a noului an te va aduce față în față cu dorința de a clarifica o serie de lucruri pe care le-ai tot amânat, și o vei face. O vei face fără a mai ține cont, însă, dacă interlocutorul tău va fi pregătit sau nu pentru un astfel de proces.

Citește continuarea în ELLE IANUARIE 2020!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle