ELLE OCTOMBRIE 2019

Descoperă ELLE Octombrie 2019, un număr dedicat eternei noastre povești de dragoste cu piesele clasice de sezon. În plus, am investigat ce vrăji mai fac fetele azi și de ce multe femei decid să nu mai procreeze, în ciuda stigmatului social.

ELLE OCTOMBRIE 2019

ELLE FASHION – ABUNDENȚĂ DE CAROURI – Răsfoind tendințele, ne-am dat seama că în toate colecțiile de iarnă există carouri. De la Hedi Slimane (Celine) și până la Rei Kawakubo (Comme des Garçons), fiecare a reinterpretat carourile în propriul stil.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: ADELINE CATINAS – Descoperă garderoba Adelinei Catinas, directorul creativ și fondatorul brand-ului Cathias Edeline, și stilul ei eclectic, care combină cu ușurință elemente sport cu texturi precum paietele sau brocartul.

ELLE FASHION – TIFFANY HSU: DESPRE MODĂ, BUYING ȘI NOUL STREET STYLE – Tiffany Hsu, fashion buying director al platformei online Mytheresa, a stat de vorbă cu ELLE România despre viitorul modei, sustenabilitate și cum reușește să selecteze mereu cele mai potrivite piese.

ELLE AGENDA – 21 LUCRURI DE FĂCUT ÎN OCTOMBRIE – Festivaluri de teatru și film pe alese, premiere cinematografice, expoziții, concerte și tot felul de evenimente – se anunță o lună bogată!

ELLE FENOMEN – VREMEA VRĂJITOARELOR – Zeci de mii de femei au fost omorâte în Evul Mediu sub acuzația de vrăjitorie. În zilele noastre, figura vrăjitoarei a fost recuperată și e mai prezentă ca niciodată, iar politicienii corupți ar trebui să se teamă de asta.

ELLE INTERVIU – ROXANE GAY, DESPRE FOAME ȘI ALTE NEVOI – Roxane Gay este o scriitoare emblematică pentru vremurile noastre: scrie elocvent despre corp, gen și rasă în lumea în care trăim și și-a făcut loc în cultura pop nu doar prin volume sau prelegeri la Yale, ci și prin eseuri în New York Times și alte publicații, emisiuni sau postări pe Instagram.

ELLE PSIHO – ATUNCI CÂND CEASUL NU SUNĂ – Din ce în ce mai multe femei millennial din întreaga lume decid să nu procreeze, în pofida stigmatului social cu care vine la pachet această alegere, iar natalitatea scade vertiginos în fiecare an. Care sunt motivele acestui fenomen?

ELLE HEALTH – MASAJUL, O CĂLĂTORIE SENZORIALĂ PRIN LUME – Deși e privit ca o tehnică de relaxare, de terapie sau ca o modalitate de răsfăț, masajul poate deveni și un unghi de explorare: prin tehnicile specific, ritulauri și arome, el poate încapsula perfect esența unui loc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle