ELLE MARTIE 2020

Dacă vrei să te pui la curent cu cele mai noi tendințe din modă nu trebuie decât să descoperi numărul ELLE de martie. De asemenea, poți citi un interviu care te va pune pe gânduri cu trei dintre protagonistele filmului Colectiv, un documentar necesar, pe care nu ai voie să îl ratezi.

ELLE MARTIE 2020

ELLE FASHION – TREND – Află tot ce mai e trendy luna asta de la Domnica Mărgescu, directorul de modă ELLE.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – Intră în lumea lui Annabel Rosendahl, influencer, și descoperă care sunt piesele vestimentare care o definesc.

ELLE FASHION – INSTASTYLE – New season, new you: Acesta este motto-ul rubricii Instastyle de luna aceasta, unde vei găsi cele mai cool prezențe din social media.

ELLE AGENDĂ – Află din noul număr ELLE care sunt evenimentele lunii martie de la care nu trebuie să lipsești.

ELLE AGENDĂ – LITTLE WOMEN – Romanul Little Women de Mary Louise Alcott a fost scris acum peste 150 de ani, dar este în continuare la fel de relevant. Citește o cronică a noii ecranizări a cărții.

ELLE CINEMA – ACASĂ – Acum patru ani, Radu Ciorniciuc a început să documenteze viața ultimei familii care locuiește în Parcul Național Văcărești, dar nu s-a putut opri doar la a le spune povestea.

ELLE FENOMEN – INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ, LA PREZENTUL SIMPLU – În ultimii ani, inteligența artificială a devenit mult mai avansată decât ne dăm seama. Suntem oare pregătiți pentru un viitor în care să lăsăm multe responsabilități pe seama mașinilor?

ELLE INTERVIU – IN MEMORIAM: CRISTINA ȚOPESCU, OMUL DIN SPATELE CAMERELOR – Descoperă niște povești emoționante despre regretatul om de televiziune Cristina Țopescu, povestite în exclusivitate de buna ei prietenă, Andreea Berecleanu.

ELLE INTERVIU – EXPERIMENTUL HORROR AL JESSICĂI HAUSNER – Citește un interviu cu regizoarea Jessica Hausner, care în Little Joe, cel mai recent film al său, se joacă cu genurile horror și SF, pentru a aborda probleme mult mai serioase decât ar putea părea la prima vedere.

ELLE BEAUTY – SKIN + MIND = LOVE – Creme, tratamente medicamentoase, diete personalizate. Le-ai încercat pe toate în speranța că îți vor ameliora afecțiunile pielii. Dar dacă meditația și relaxarea erau de fapt soluțiile pe care le căutai?

ELLE HEALTH – ASCULTĂ-ȚI CORPUL! ENDOMETRIOZA, BOALA TĂCUTĂ – Endometrioza afectează una din zece femei la nivel mondial. Cu toate astea, cauzele care duc la apariția ei sunt încă neclare, iar tratamentul este unul simptomatic. Citește în noul număr ELLE poveștile a două femei care s-au luptat cu această „boală tăcută”.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS – Inaugurăm o nouă rubrică, în care vedetele ne vor povesti care sunt produsele și rutinele de beauty la care nu pot renunța sub nicio formă. Prima invitată este nimeni alta decât Inna!

ELLE BEAUTY – SERUMURILE – Demachiere, curățare, aplicarea unui serum și a unei creme. Așa arată rutina corectă de îngrijire a tenului. Sari peste pasul trei? Tenul tău s-ar putea să nu fie încântat și noi îți spunem de ce.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle