ELLE MARTIE 2019

Luna aceasta celebrăm femeile printr-un editorial cu ținute de podium purtate de femei ca noi și printr-un dosar care cuprinde confesiunile a patru luptătoare care înfruntă prejudecăți, dizabilități și provocările unei lumi în schimbare.

ELLE MARTIE 2019

ELLE FASHION – TOTUL DESPRE DENIM – În acest sezon, moda îți permite să combini toate stilurile și culorile denimului și să le porți așa cum îți place.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: IOANA BLAJ – Actrița Ioana Blaj are un stil eclectic, adoră ținutele casual, dar în egală măsură îi plac și cele ultra-glam. De cele mai multe ori, combină cele două stiluri între ele.

ELLE AGENDA – TEODORA MELUȚĂ – Desemnată anul trecut cea mai bună fotbalistă din România, Teodora Meluță nu a ezitat să apere public dreptul fetelor de a juca fotbal atunci când Gigi Becali a spus că un asemenea lucru e „împotriva lui Dumnezeu'.

ELLE SPECIAL – FEMEI! – Șapte femei au răspuns unei singure întrebări: cum ajungem să trăim împăcând dorințele proprii cu standardele sociale care ne prescriu viețile? Într-o epocă în care feminismul a intrat în „mainstream', avem de recuperat încă pe multe paliere.

ELLE INTERVIU – ELLEN PAGE SALVEAZĂ LUMEA – Dacă tipul de star pentru zilele noastre este talentat, cu o carieră plină de proiecte proeminente, dar și profund angajat social, atunci Ellen Page trebuie să fie modelul după care s-a inventat conceptul. Un interviu în exclusivitate cu vedeta din „The Umbrella Academy'.

ELLE LIFESTYLE – MINIMALISM VS. SUSTENABILITATE – Datorită lui Marie Kondo, autoarea japoneză devenită o senzație, ne schimbăm modul în care ne raportăm la posesiile noastre, iar asta e în regulă. Însă, dincolo de preocuparea de a exista într-o atmosferă zen, pentru că e atât de șic, ar trebui să ne întrebăm cum să trăim mai sustenabil.

ELLE BEAUTY – HASTA LA VISTA, TEN ACNEIC! – Adolescența a trecut de mult, însă acneea nu vrea să dispară sub nici o formă? Descoperă cele cinci proceduri care te vor ajuta să tratezi acneea și cicatricile lăsate de aceasta.

ELLE HEALTH – CREIERUL LA CAPACITATE 100%! – Un organ vast și misterios, creierul controlează întregul organism, de la respirație și bătăile inimii până la cele cinci simțuri, consumând zilnic aproape 25% din energia corpului.

COPERTA ELLE MARTIE 2019

Fotografii: Edward Aninaru.
Realizator: Cristina Crăciun.
Vestimentaţie: top Sportmax prin magazinul Max Mara, cercei şi inele, ambele Teilor. Plăci de surf de la Wavestorm.
Model: Maya Henry.
Machiaj: Allan Avendano/Starworks Group.
Coafură: Laura Polko/Starworks Group.
Producător: Marina Masowietsky.
Asistent producţie: Kabby Borders.
Asistenţi foto: Maurice Summers şi Antonio Villasala.

Te invităm să o răsfoiești la o cafea – numărul de martie e însoțit de o surpriză Lavazza!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle