ELLE MARTIE 2016

#TheNewELLE: din luna martie, cea mai vanduta revista de moda din Romania are un format nou - mai stylish, mai sexy si la fel de spirited!

ELLE MARTIE 2016

ELLE FASHIONCARE-I TREABA CU… TREND-UL WESTERN – Chiar daca n-ai vazut The Hateful Eight, cel mai recent film al lui Tarantino, si nu esti o fana a genului western, suntem convinsi ca ai sesizat invazia de ciocate si franjuri din show-urile Miu Miu sau Marc Jacobs.

ELLE FASHIONOPERATIUNEA DULAPUL: CRISTINA SAVULESCU – Designerul Cristina Savulescu adora contrastele si are un stil cameleonic: alege sa fie alt personaj de fiecare data.

ELLE EXCLUSIVHAUTE COUTURE DIARY – In sezonul acesta am avut un correspondent special la Paris Fashion Week – Haute Couture. Erica Pelosini, stilist, muza de street style si co-designer al brand-ului Louis Leeman semneaza un reportaj in exclusivitate pentru ELLE Romania.

ELLE INTERVIUSIMONA TACHE: FEMEIE IN 2016, FISA POSTULUI – Simona Tache, autoarea celui mai cunoscut blog personal feminin din online-ul romanesc, vorbeste despre frumusete, umor, farmec feminin si succes in blogosfera.

ELLE PORTRETO ZI CU MARTY – Reporterul ELLE Romania a petrecut o zi alaturi de regizorul Martin Scorsese, in timpul Festivalulul de film clasic Lumiere de la Lyon, unde i s-a decernat premiul pentru intreaga cariera.

ELLE INTERVIUMARIUS BERCEA, DESPRE CAUTAREA UNUI LOC – Pictorul clujean Marius Bercea pune pe panza lumi stranii si tulburatoare, ce vorbesc despre cautarea contemporana a unor patrii simbolice si despre posibilitatea gasirii lor.

ELLE BEAUTYTREND-URILE DE FRUMUSETE TRIED&TESTED – Oricine lucreaza in industria frumusetii ar trebui sa incerce tendintele momentului pe propria piele. Redactorul de beauty al revistei ELLE s-a aventurat in testarea trend-urilor in public si povesteste cu mult umor despre aceasta experienta, suprarealista, pe alocuri.

ELLE HEALTHTERAPIA FLORALA – ELLE investigheaza remediile florale si modul lor de a actiona, la nivel emotional, asupra starii noastre de sanatate. Afla cine a inventat terapia florala si cum ne ajuta, la nevoie, ca medicina complementara!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle