ELLE MAI 2022

În luna mai îți vorbim din nou despre sustenabilitate, atât în industria modei, cât și în cea a frumuseții. Mai mult, îți arătăm cum să contribui și tu la menținerea unui echilibru între noi și natură și îți demonstrăm că, pentru a fi sexy, stylish & spirited, e nevoie să urmezi câteva principii etice.

ELLE MAI 2022

ELLE FASHION – FOCUS: I LOVE MY UNDERWEAR! Piesele de lenjerie erau oricum elemente de bază ale oricărei ținute. Cu atât mai mult în acest sezon, când designerii îți propun să lași sutienul sau, de ce nu, chiar slipul la vedere. Așadar, te încumeți să lași deoparte pudoarea și să încerci trend-ul verii care vine?

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Deea Codrea caută simplitatea stylish cu fiecare ținută pe care și-o compune și crede că îți descoperi stilul pe măsură ce afli cine ești. Află ce alte secrete fashionable are!

ELLE SHOPPING – Pregătește-ți garderoba pentru vară, pentru serile lungi în care vei dansa sau pentru zilele petrecute în briza ușoară de la malul mării. Maurice Munteanu are câteva recomandări în acest sens.

ELLE INTERVIU – LOULOU DE SAISON IN PARIS! Domnica Mărgescu a vorbit cu una dintre cele mai elegante prezențe de pe scena de modă pariziană despre Instagram, statutul de creator de conținut și despre cum se reflectă stilul unui oraș în stilul personal al protagonistei noastre.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: La doar 27 de ani, Sofia Zadar deschide prin intermediul muzicii o conversație fascinantă despre emoții, teme intersecționale, sociale, povești feministe și queer. Află mai multe despre viziunea sa!

ELLE SPORT – DESPRE FOTBAL ȘI FEMEI. Deși femeile din sportul românesc excelează, cele care au ales să practice fotbal se lovesc și astăzi de aceleași prejudecăți și stereotipuri care le trimit înapoi la cratiță. Dar suntem pe care să asistăm la o schimbare, constată Ioana Ulmeanu.

ELLE COVER STORY – SMART SHOPPING. Inspirați de conceptul Forgotten, lansat ca un fashion brand de către Arctic, am provocat șase creatori români de conținut, care au împărtășit cu noi secretele unei garderobe sustenabile: ce cumperi, cât cumperi și, mai ales, cum integrezi în garderoba de sezon piesele deja existente în dulap, pentru o abordare fresh, dar mai ales responsabilă.

ELLE OPINIE – MODA SUSTENABILĂ, O ECUAȚIE COMPLICATĂ. În vreme ce sărbătorim mici victorii pentru moda sustenabilă, precum inventarea unor noi materiale sau renunțarea la blană, cumpărătorii au în față o alegere simplă: cea între haine realizate etic și multe, prea multe haine foarte ieftine.

ELLE BEAUTY: BUY ECO. BUY LOCAL. Daunele cauzate de industria de beauty mediului înconjurător în ultimele decenii sunt de-a dreptul alarmante. Însă, din fericire, lucrurile încep să se schimbe. Tot mai multe companii se alătură astăzi mișcării ecologiste, promovând produse ce au un impact mai scăzut asupra ecosistemelor. Printre acestea se regăsesc și brand-uri românești, ce îți oferă o gamă largă de produse ce conțin ingrediente naturale și care au fost obținute respectând principii etice. Descoperă-le, susține-le și află cum îți poți construi o rutină de îngrijire cât mai sustenabilă.

ELLE DOSAR: SĂ NE IUBIM PLANETA! Fă cunoștință cu câteva dintre cele mai implicate eco-celebrități, care se luptă să protejeze natura și o iubesc, pentru ca ea să ne iubească, la rândul ei. Să ne hrănim pădurile, oceanele, habitatele, viața sălbativă și calitatea aerului, și să iubim și oamenii ca populează Pământul. Avem nevoie de dragoste!

ELLE FASHION: SPRING BREAK. Ia o pauză de la clasicele nuanțe neutre și joacă-te cu tonuri tari în ținutele tale! Nu ezita să adaugi și câteva imprimeuri în întregul mix, pentru un efect eferverscent.

ELLE FASHION: WON’T YOU TAKE ME TO FUNKYTOWN? Descoper-o pe Antonia într-un mood retro-nostalgic în care se împletesc accente ale anilor ’70, ’80 și ’90, rezultând un look eclectic-disco cât se poate de funky.

ELLE BEAUTY: SKINCARE COCKTAILING. Cum arată un stil de viață echilibrat? Ținând într-o mână un old fashioned și cu cealaltă pregătindu-ți un cocktail cu retinol și niacinamide. Nu, nu vorbim despre o băutură nouă de care nu ai mai auzit, ci despre cea mai eficientă modalitate de îngrijire a pielii! Află ce ingrediente să amesteci și ce să eviți din combinație, în funcție de tipul tenului tău.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard make-up artista Diana Ionescu? Află secretele ei de frumusețe, dar și trucuri care să îți fie mereu de ajutor.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: Euphoria edition! Culorile neon, aplicațiile strălucitoare sau sprâncenele aurii imaginate de make-up artista Doniella Davy pentru eroinele din serialul HBO Euphoria au cucerit Internetul, dar și pe noi. Află cum să le replici cu succes!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle