ELLE IUNIE 2024

ELLE dedică acest număr artiștilor, fie că este vorba despre actori care aduc la viață personaje extraordinare, fie despre muzicieni sau designeri de modă. Și, în mod special, celebrează lansarea celui de-al treilea sezon din Bridgerton, cu un proiect pentru care și-a unit forțele cu mai multe ediții ELLE din lume.

ELLE IUNIE 2024

ELLE FASHION – Violet vs baby blue. La prima vedere sunt nuanțe asemănătoare, însă dacă le analizezi cu atenție, ele emană un aer diferit. Domnica Mărgescu îți sugerează cum să le porți și te întreabă pe care o preferi.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Ioana Burcea, marketing manager la Paralela 45 și co-fondatoare Rendez Vous in Bucharest & Paris, are un stil eclectic, cu un aer vintage. Aruncă o privire și inspiră-te din garderoba ei.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Iulia Alexandra Brăslașu a vorbit regizoarea și scenarista Ioana Mischie, care creează proiecte inovatoare, menite să ne stimuleze imaginația și să ne facă să ne punem întrebări despre lumea înconjurătoare.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele, serialele și cărțile despre care să știi, ca să fii la curent cu tot ce mai mișcă pe scena culturală de la noi.

ELLE INTERVIU – Când Daniel Brühl a devenit Karl Lagerfeld. Pe 7 iunie, Disney+ lansează o miniserie îndelung așteptată – Becoming Karl Lagerfeld -, care spune povestea ascensiunii înspre faimă și respect la nivel global a iconicului designer german. Daniel Brühl i-a împărtășit Ioana Ulmeanu din temerile și triumfurile sale când a venit vorba de abordarea acestui rol.

ELLE INTERVIU – Emaa ține ochii deschiși spre lume. Artista și compozitoarea e într-o continuă călătorie muzicală, pe care vrea să o împărtășească și cu persoanele care îi ascultă piesele. Înainte de a cânta în deschiderea concertelor Coldplay de la București și de a deveni mamă, cântăreața a stat de vorbă cu Iulia-Alexandra Brăslașu.

ELLE MUZICĂ – Dancing queens. Patru dintre cele mai proeminente artiste locale – Inna, Antonia, Delia și Alina Eremia – vorbesc despre feminitate, muzică și planuri de viitor înaintea concertelor lor la festivalul Neversea.

ELLE INTERVIU – În culisele Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, cu Sofia Boutella. Anca Stratulat a stat de vorbă cu actrița principală din Rebel Moon, care ne-a dezvăluit detalii captivante din spatele scenelor și perspective personale asupra interpretării sale.

ELLE COVER STORY: BRIDGERTON revine! Nicola Coughlan, Claudia Jessie și Hannah Dodd și-au dat întâlnire cu câteva redacții ELLE la Amsterdam, pentru un proiect comun în exclusivitate, care celebrează lansarea celui de-al treilea sezon al serialului, senzația Netflix care s-a ambiționat să ne demonstreze tuturor că avem mai mare nevoie ca oricând de femei în roluri cât mai atipice, și mai ales de povești de dragoste. Ioana Ulmeanu a stat de vorbă cu cele trei actrițe.

ELLE FASHION: Genul neutru. În moda momentului nu mai e loc pentru limite. Piesele masculine le completează pe cele feminine, accente dintre cele mai diverse coexistă într-o singură ținută, iar atitudinea e the finishing touch pentru un look spectaculos.

ELLE BEAUTY – No retinol? No problem! Dacă ești însărcinată, ai tenul sensibil sau urmează să te expui la soare în perioada următoare, retinolul nu trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire. Descoperă care sunt ingredientele care îl pot înlocui.

ELLE BEAUTY – Get the look: You make me blush! Regula esențială a acestui sezon? Nu subestima puterea unui blush. Te poate ajuta să arăți fresh și odihnită, poate imita bronzul natural sau, din contră, îți poate oferi un efect de lifting.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din revista elle