ELLE IUNIE 2020

Mai mult ca niciodată, e nevoie să acționăm împreună pentru a lupta eficient împotriva problemelor de mediu la nivel global, iar celebritățile și activiștii pe care îi vei cunoaște în paginile noului număr ELLE te vor convinge că schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi! De asemenea, în paginile revistei vei putea citi și despre cum rasismul împotriva comunității rome a devenit și mai intens în timpul pandemiei.

ELLE IUNIE 2020

Numărul de iunie ELLE este (evident) și despre fashion. Vei descoperi atât un pictorial realizat la Paris care pune în lumină cea mai recentă colecție Haute Couture a casei Chanel, cât și unul care reflectă vremurile pe care le trăim și unde fotografiile cu piese vestimentare impresionante sunt înlocuite cu ilustrații semnate de Keszeg Agnes. De asemenea, câțiva fotografi care ne sunt apropiați au răspuns invitației noastre și ne-au trimis imagini realizate în izolare, care reflectă starea lor de spirit.

ELLE DOSARSTAND FOR EARTH – Citește o serie de interviuri cu câteva dintre celebritățile cele mai implicate în salvarea planetei (de la Matt Damon la Pamela Anderson) și inspiră-te din munca lor pentru a contribui și tu la transformarea lumii într-una mai bună!

ELLE FASHION PARIS, MON AMOUR – Delicatețea și feminitatea, împletite cu romantism și poezie, definesc noua colecție Chanel Haute Couture primăvară-vară 2020, pe care o vei găsi fotografiată într-un pictorial superb, realizat de Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun la Paris, înainte de a intra cu toții în auto-izolare.

ELLE FASHIONILUSTRATE DIN IZOLARE – Zece fotografi care ne sunt apropiați și cu care colaborăm constant ne-au trimis fotografii din izolare, imagini-mesaj care reflectă starea lor actuală de spirit.

ELLE BEAUTYÎNGRIJIRE DE VARĂ – Zile călduroase și însorite, o piele strălucitoare, un bronz perfect. Probabil că așa ne închipuim majoritatea dintre noi luna iunie. Dar petele pigmentare, liniile fine din jurul ochilor și arsurile solare ne trezesc la realitate. Tot ce trebuie să faci este să acorzi pielii tale mai multă atenție și îngrijire.

ELLE FASHIONINSPIRAȚIE DIN NATURĂ – După izolare, fiecare dintre noi visează să stea cât mai mult în mijlocul naturii. Ei bine, designerii parcă au anticipat acest gând și ne-au pregătit pentru vara aceasta imprimeuri sau texturi inspirate direct din natură.

ELLE FASHIONOPERAȚIUNEA DULAPUL – Artista Alina Eremia a răspuns pozitiv provocării noastre de a-și realiza singură fotografiile pentru acest material, deoarece la momentul producerii acestei ediții ne aflam încă în izolare la domiciliu. Află ce comori ascunde Alina în dulap.

ELLE FASHION – 24 DE ORE ÎN IZOLARE CU... – Află de la Delia secrete & sfaturi și cum și-a petrecut timpul în izolare.

ELLE FASHION – CASEY CADWALLADER, MAESTRUL SILUETELOR MARCA MUGLER – Casey Cadwallader, designerul casei Thierry Mugler, a stat de vorbă cu Domnica Mărgescu despre trecutul și viitorul modei.

ELLE AGENDA – MĂDĂLINA SCARLAT NU SE TEME SĂ SCHIMBE LUMEA – Pentru prima dată în istorie, tinerii încep să se implice în societate, iar Mădălina Scarlat, pentru care activismul de mediu este un mod de viață, îi ajută să-și facă vocile auzite.

ELLE AGENDA – 10 LUCRURI DE VĂZUT, AUZIT ȘI EXPLORAT – Evenimentele, lansările, concertele și expozițiile nu se întorc încă la ritmul lor obișnuit, dar ai parte de noi lucruri de văzut, ascultat și explorat și de acasă, în așteptarea unor vremuri mai bune.

ELLE ECO – SOLUȚII LOCALE PENTRU CRIZA GLOBALĂ – Deși rezolvarea crizei climatice necesită acțiune fermă la nivel global, activismul și soluțiile care se nasc în comunitățile locale sunt importante în egală măsură. Și în România există activiști și specialiști care înțeleg criza și care sunt dispuși să împărtășească informații vitale. Rămâne să ne alăturăm lor.

ELLE SOCIAL – RASISMUL ROMÂNESC, MAI VIRULENT ÎN PANDEMIE – Apariția unui volum colectiv despre rasismul anti-roma din România a inversat perspectiva obișnuită și ne-a arătat cum ar trebui să ne raportăm la o istorie pe care nu am avut șansa să o cunoaștem. Coordonatoarele volumului ne arată azi cum rasismul a condus la o intensificare a abuzurilor asupra comunității rome în timpul epidemiei de coronavirus.

ELLE PSIHO – CÂND TE ÎNGRIJOREZI PENTRU PĂRINȚII ȘI BUNICII TĂI – Probabil că fiecare are părinți, bunici în vârstă și nu știm cum să-i protejăm mai bine. Prin urmare, în contextul generat de coronavirus, se naște o nouă frică: dacă se îmbolnăvesc vârstnicii dragi nouă? Pentru ei, pentru noi, este esențial să ne gestionăm teama.

ELLE PSIHO – CUM MERGE ȘCOALA ONLINE? – Pandemia de coronavirus ne-a obligat, de la mic la mare, să ne reorganizăm viețile. Cum școlile sunt închise până la toamnă, procesul didactic s-a mutat online. Iată ce impact are asupra lor și cum gestionează părinții și copiii școala de acasă.

ELLE FASHION – SAUVAGE Chiar dacă nu am putut să întâmpinăm primăvară bucurându-ne de natură, am încercat, cel puțin, să visăm că ne aflăm în mijlocul ei, purtând rochii fluide & colorate semnate de cei mai în vogă designeri. Descoperă un pictorial inedit realizat cu ilustrații semnate Keszeg Ágnes.

ELLE x REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: URMELE INVIZIBILE ALE ACNEEI – De câte ori nu ți s-a schimbat starea de spirit când ți-a apărut un coș pe față? Fă un exercițiu de imaginație și închipuie-ți că întregul chip îți este acoperit cu astfel de comedoane, unele chiar dureroase. Și că, în plus, nu trec peste noapte, ci persistă ani de zile. Bun venit în lumea unei persoane cu acnee!

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: SPA ACASĂ – O baie lungă, un tratament pentru păr, un scrub. Acordă-ți câteva ore și fă toate aceste lucruri mici. Nu numai că te vor ajuta să arăți bine, dar cu siguranță îți vor îmbunătăți și starea de spirit.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS – În această lună, Andreea Bălan dezvăluie care este produsul de machiaj la care nu poate renunța, cum arată rutina sa de îngrijire, dar și care este tratamentul facial care o ajută să își mențină pielea sănătoasă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SCHOOL: DETOX FACIAL – Primul lucru de care are nevoie tenul tău după această perioadă de izolare? O curățare în profunzime! Aerul închis, lipsa tratamentelor faciale, a activităților fizice sau alimentația nesănătoasă sunt doar câțiva factori care au făcut ca tenul tău să devină tern și încărcat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle