ELLE IUNIE 2014

ELLE IUNIE 2014

ELLE FASHIONGENTI ICONICE – Daca te-ai intrebat vreodata unde, cum si de ce au ajuns anumite genti sa poarte numele unor personaje sau celebritati, ELLE ti-a pregatit un mic curs de istorie al celor mai populare modele.

ELLE FASHION STYLE – OPERATIUNEA DULAPUL… CATALINA GRAMA – Actrita Catalina Grama (aka Jojo) are un stil 'rockromantic' cu accente masculine. Adora jeansii sub toate formele si are o reala pasiune pentru pantofi. Descopera toate fanteziile ei legate de moda.

ELLE AGENDA  – MALEFICENT: POVESTEA NESPUSA  – Dintre toate povestile pe care ni le-a istorisit Disney de-a lungul vremii in forma animata sau altfel, parca nici una nu a ramas datoare cu lamuriri suplimentare. Mai putin cea despre Maleficent, personajul care o vrajea pe Frumoasa din Padurea Adormita acum 55 de ani, in prima ecranizare.

ELLE ARTATARA LUI NASTASOIU –  Un artist asumat identitar si un om care-si declara – fara patetism si cu capul pe umeri – iubirea de tara poate parea in zilele noastre usor anacronic. Si totusi, povestea lui ne-a facut sa credem ca inca mai putem gasi modele valoroase, daca stim sa privim spre cine merita.

ELLE LESS IS MORECUM SE FAC HAINELE PE CARE LE PURTAM –  Ca fashioniste veritabile ce suntem, avem toate dulapurile pline de achizitii spectaculoase la care nu am renunta pentru nimic in lume… pana la schimbarea sezonului si a tendintelor. Iata in ce se traduc, de fapt, hainele din dulapul fiecareia dintre noi, si la ce ar trebui sa ne gandim de doua ori atunci cand cumparam haine.

ELLE BEAUTYFRUMUSETEA CA IN FILME – Fie ca viata bate filmul sau lucrurile stau invers, un lucru e cert: cinematografia ne inspira in alegerile noastre de zi cu zi, poate mai mult decat ne dam seama. Astfel, am ales peliculele care isi gasesc un numitor comun in tendintele de frumusete ale acestui sezon.

ELLE TRAVELMISTERELE IORDANIEI – Cetati antice ce par inca vii, unul dintre cele mai frumoase deserturi din lume, o capital exuberanta si, mai ales, Petra, una dintre cele 7 minuni ale lumii. Adauga la acest cocktail un popor foarte prietenos si ai ingredientele unei calatorii de neuitat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle