ELLE IULIE 2020

Descoperă în noul număr ELLE un interviu și o ședință foto specială cu Alina Ceușan, care vorbește în exclusivitate despre provocarea unui nou capitol din viața ei: cel în care se pregătește să fie mamă. Pune-te la curent cu noile tendințe fashion pentru această vară atipică și citește despre cum ar trebui să se adapteze moda la noua realitate.

ELLE IULIE 2020

În același timp, numărul de iulie ELLE vorbește despre câteva dintre cele mai presante subiecte care macină societatea azi: mișcarea Black Lives Matter, cum ar trebui predată educația sexuală celor mici, o ură față de femei devenită ideologie, dar și cum arată socializarea și întâlnirile romantice în pandemie.

ELLE FASHION – LOVE STORY – Pentru că așteaptă în toamnă un băiețel, Alina Ceușan a stat de vorbă cu Domnica Mărgescu despre această nouă provocare din viața ei și despre cum va combina viața de influencer cu cea de mamă. Prilej și pentru un shooting în care aceasta apare alături de partenerul ei, Raul Tișa.

ELLE FASHION – FOCUS: TOTUL DESPRE DUNGI – Fie că este vorba despre cele grafice, cele marinărești ori cele colorate, dungile dau personalitate ținutei tale. Domnica Mărgescu îți oferă o serie de tips & tricks despre cum să le porți.

ELLE FASHION – SHOPPING – Găsește în paginile de shopping ale noului număr ELLE cele mai cool piese vestimentare și accesorii de purtat vara asta.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – Gabriela Atanasov, cunoscută în social media cu numele Sweet Paprika, are un stil eclectic, teatral, uneori chiar flamboaiant. Descoperă piesele de rezistență ce se ascund în dulapul ei.

ELLE FASHION – PARISUL DE ALTĂDATĂ – Maurice Munteanu se întreabă încotro se îndreaptă industria modei și în ce măsură se va adapta aceasta la noile realități economice și sociale.

ELLE FASHION – EFECTELE PANDEMIEI ASUPRA DESIGNULUI ROMÂNESC – Cum i-a afectat pandemia pe designerii autohtoni de accesorii? Daria Georgescu a stat de vorbă cu 7 designeri despre cum au gestionat criza și care le sunt planurile de viitor.

ELLE FASHION – WINNIE HARLOW: „NU CRED ÎN MODELE” – Winnie Harlow a fost catapultată către faimă când, în cele din urmă, venise vremea diversității în modă. ELLE a vorbit cu ea despre cariera ei, despre colaborarea cu Tommy Hilfiger și despre modalitățile prin care rămâne echilibrată.

ELLE FASHION – THAT SUMMER FEELIN’ – După o lungă perioadă de izolare și incertitudini, momentele în natură au devenit neprețuite, iar pentru asta nu ai nevoie decât de un styling minimalist cu piese lejere din bumbac și tricot, în care să poți savura libertatea pe deplin.

ELLE AGENDA – MICHAELA COELI May Destroy You, serialul creat de Michaela Coel, va stârni discuții despre ce înseamnă consimțământul, iar momentul este cum nu se poate mai potrivit. Citește un interviu exclusiv cu aceasta în noul număr ELLE.

ELLE AGENDA – 11 LUCRURI DE VĂZUT, AUZIT ȘI EXPLORAT ÎN IULIE – După câteva luni de izolare, au început să apară și primele evenimente care nu au loc doar în fața ecranului, așa că pentru luna iulie v-am pregătit un mix de evenimente online și offline.

ELLE FENOMEN – BĂRBAȚI CARE URĂSC FEMEILE LA FEL DE MULT CA PE EI ÎNȘIȘI – Faptul că unii bărbați urăsc femeile nu e o noutate. Dar transformarea misoginismului într-o ideologie toxică, de sine stătătoare, este. O privire mai atentă către comunitatea incelilor ne ajută să înțelegem mai bine fenomenul.

ELLE FILM – BIG BROTHER ÎN VREMEA LUI STALIN – Timp de câțiva ani, sute de oameni au renunțat la viețile lor obișnuite pentru a trăi pe un platou de filmare care a recreat un institut științific din perioada stalinistă. Află povestea unuia dintre cele mai nebunești proiecte cinematografice din istorie.

ELLE FENOMEN – BLACK LIVES MATTER: PÂNĂ NU SUNT TOȚI EGALI, SUNTEM TOȚI PRIZONIERI – Furia generată de moartea lui George Floyd ne pune în fața unei oportunități unice de a reconsidera o istorie pe care nu am cunoscut-o niciodată pe deplin și de a îndrepta, măcar în ultimul ceas, atrocitățile pe care le-a permis.

ELLE KIDS – EDUCAȚIA SEXUALĂ A COPIILOR PE GRUPE DE VÂRSTĂ – Educația sexuală a copiilor a stârnit nenumărate dispute, iar legea i-a nemulțumit pe unii, în timp ce pe alții i-a făcut să răsufle ușurați. Indiferent cât de pudic sau deschis la mine este un părinte, el în mod obligatoriu trebuie să discute cu copilul său despre sex. Nu îi va întina puritatea, ci îl va proteja de pericole.

ELLE SOCIAL – O VARĂ DE NEUITAT – Șapte oameni cu o viață de noapte intensă vorbesc despre cât de grea a fost adaptarea la o viață fără going out, cum văd viitorul clubbing-ului post-pandemie și ce au învățat din toată această perioadă.

ELLE HOROSCOP – HOROSCOP ESTIVAL – A trecut deja jumătate din acest an greu, iar astrologul ELLE Cristina Andronic a consultat astrele și are pentru tine previziunile pentru următoarele șase luni.

ELLE CUPLU – DATING PE TIMP DE PANDEMIE – În mod cert, harta întâlnirilor romantice s-a schimbat și e în continuă transformare. Însă, când ești în căutarea partenerului potrivit, pandemia și teama de coronavirus pot crea noi nuanțe.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SCHOOL: TIPS & TRICKS – Iubim tratamentele profesionale, gadget-urile de ultimă generație și produsele cu formule inovatoare, însă, uneori, trucurile simple și ieftine sunt cu adevărat salvatoare atunci când vrem să arătăm bine rapid și fără efort.

ELLE HEALTH – THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY – În sfârșit e cald, e vară, iar perioada de auto-izolare a luat sfârșit. Așa că nu-i de mirare dacă primul lucru pe care vrei să îl faci e să petreci ore în șir la plajă. Oricât de tentant ar suna, nu uita că soarele este o sabie cu două tăișuri. Iar de la a te bucura de beneficiile sale, la a te confrunta cu afecțiuni grave e doar un pas.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle