ELLE IULIE 2015

ELLE IULIE 2015

ELLE FASHION – OPERATIUNEA DULAPUL: ALINA CEUSAN – Alina Ceusan, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri autohtoni, cu peste 100.000 de followers pe Instagram, este plina de energie, funny si nu ia aproape niciodata moda in serios!

ELLE FASHION SHOPPING – TOPUL VERII 2015 – Afla care sunt piesele esentiale pe care trebuie sa le ai in acest sezon pentru ca vara ta sa fie cat mai memorabilia, mai ales la capitolul stil!

ELLE SPECIAL – HUBERT DE GIVENCHY, MAESTRUL HAUTE COUTURE – A traversat timpul si moda. Cel care a fost, printre altele, unul dintre cei mai mari designeri ai secolului XX si confidentul lui Audrey Hepburn a acceptat o conversatie cu ELLE! O intalnire de anvergura cu unul dintre cei mai mari creatori de moda din toate timpurile.

ELLE FENOMEN – BEST FRIENDS FOR EVER – Eterna rivalitate feminina cu care am crescut pare sa se transforme, in ziua de azi, intr-o solidarizare in masa. E acesta un fenomen prea bun ca sa fie real?

ELLE PSIHO – SPERANTA UNUI COPIL – Desi am invatat sa controlam momentul ideal pentru a deveni mame, nu putem controla momentul in care vom ramane insarcinate. Iar uneori acest moment intarzie prea mult, expunandu-ne presiunii sociale si confruntarii cu sentimental propriei inadecvari.

ELLE INTERVIU – DAVID KOMA, COPILUL TERIBIL AL MODEI – Designer al casei Mugler si al propriei linii de haine, David Koma este unul dintre cele mai fresh nume in moda momentului. Maurice Munteanu, editorul de moda ELLE, a stat de vorba cu David Koma despre filosofia brand-ului Mugler, design si alte detalii fashion.

ELLE TRAVEL – O EXPERIENTA DE LUX PE RIVIERA FRANCEZA – Coasta de Azur, cu salba ei de orase glam&artsy, e perla turismului francez. Dar, dincolo de Cannes, Nisa, Saint-Tropez sau Monaco se afla cateva locuri mai putin cunoscute romanilor, de un rafinament greu de imaginat.

ELLE HOROSCOP – HOROSCOP ESTIVAL – Dragoste, afaceri, cariera: afla de la astrologul ELLE ce-ti rezerva astrele in a doua jumatate a anului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din revista elle