ELLE IANUARIE 2022

În ianuarie, îți propunem ținute care să-ți facă poftă de dans, chiar dacă suferi de winter blues, te punem la curent cu cele mai recente descoperiri legate de menopauză (pentru că ți se va întâmpla și ție!) și îți împărtășim cele mai cool descoperiri care ne țin dispoziția la cote ridicate. În plus, îi aducem un omagiu regretatului Virgil Abloh, unul dintre cei mai prolifici designeri ai ultimei decade.

ELLE IANUARIE 2022

ELLE FASHION – FOCUS: GOTH VERSUS CLUBBING. Două stiluri diametral opuse, dar ambele, din nou, atât de moderne! Dacă te îndrepți către cel gotic nu înseamnă, totuși, că nu poți purta și o ținută ultra-colorată, avangardistă, de clubbing. Profită de libertatea și diversitatea din modă și lasă-te sedusă de orice trend îți place.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: IRINA DOMAN. Află secretele de stil ale fondatoarei brand-ului Mido și care sunt piesele-cheie care stau la baza garderobei sale classy cu accente îndrăznețe, prin care își accentuează feminitatea.

ELLE SHOPPING – Pentru luna ianuarie, Maurice Munteanu îți recomandă să te inspiri din stilul personajelor celor mai cool seriale (și, totodată, preferatele lui): The Crown, Fargo, Big Little Lies, Mindhunter.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Primul interviu al tinerei scenografe Miruna Bălașa, care lucrează deja de cinci ani în film și teatru, adunând în portofoliu proiecte precum filmele „6,9 pe scara Richter” și „Poate mai trăiesc și azi”, și serialul Umbre, și al cărei debut pe scena Teatrului Național București, cu scenografia pentru piesa Cel mai bun copil din lume, va avea loc în ianuarie.

ELLE INTERVIU – ANAGRAMA MIROSURILOR. Într-un atelier din capăt de București, Iulia Neagoe creează parfumuri 100% naturale, după formule care au rădăcinile adânc înfipte în fantezia unui copil crescut printre plante.

ELLE INTERVIU – DON’T BITE YOUR TONGUE. VORBIND (ALTFEL) DESPRE SEX. Alina Ușurelu, Codruța Pohrib și Dana Berghes au lansat de curând un volum, o carte-obiect sau mai bine zis un proiect util și îndrăzneț, bazat pe cercetare, dar cu o perspectivă artistică, despre cum trăim sexul azi.

ELLE SPECIAL – EDITOR’S CHOICE. Descoperiri întâmplătoare, podcast-uri, vlog-uri, cărți și albume care ne mențin dispoziția la cote acceptabile în miez de iarnă + micile răsfățuri la care nu vrem să renunțăm și pe care le dăm mai departe.

ELLE FASHION: EFECTUL ABLOH ASUPRA CETĂȚENILOR. Dispariția prematură a designerului Virgil Abloh a luat prin surprindere o întreagă industrie și a lăsat un mare gol. Unul dintre cei mai creativi oameni din zona de fashion & lifestyle, Abloh a lăsat o moștenire uriașă.

ELLE INTERVIU: ÎN MINTEA DOCTORULUI LISA MOSCONI. Discuțiile despre menopauză pot fi tabu pentru unii, dar nu și pentru dr. Lisa Mosconi. După 20 de ani de cercetări și o experiență dureroasă în familie, și-a dat seama cum afectează menopauza creierul femeilor și a găsit o posibilă legătură între aceasta și boala Alzheimer. În cea mai recentă carte a ei, își împărtășește descoperirile și ne dă sfaturi tuturor.

ELLE HEALTH: MENOPAUZA ARE NEVOIE DE REBRANDING. Menopauza este o etapă firească din viața unei femei, iar tratarea acestui firesc ca pe o tragedie nu face decât să adâncească prejudecata care planează în jurul ei. Ileana Badiu e cea mai în măsură să ne povestească ce a învățat din această experiență.

ELLE HOROSCOP: Află ce îți prezic astrele pentru prima jumătate a anului 2022, care va fi presărat cu evenimente speciale, revelații mult așteptate și decizii care trebuie cântărite îndelung, pentru toate zodiile.

ELLE COVER STORY – DARK MODE. Starul Instagram-ului din România, Cristina Ich a colaborat cu unul dintre cei mai talentați tineri designeri autohtoni, Medeea Ene, și au creat împreună o colecție-capsulă, formată din 8 piese, foarte minimalistă, dar cu un aer glamour.

ELLE FASHION – GENERATION Z. Imaginează-ți un viitor distopic, amenințat de încălzirea globală, de acumulări uriașe de deșeuri, dominat de o atmosferă apocaliptică. Și apoi compune-ți o ținută ca și cum ar fi ultima petrecere la care mai mergi. If the world is ending, let’s go out with a BANG!

ELLE FASHION: À la française! Acum e momentul ideal să dansezi ca și cum nimeni nu te-ar privi. Așadar, lasă inhibițiile la o parte, pune-ți ținuta de dans și petrece așa cum nu ai mai făcut-o niciodată!

ELLE BEAUTY: A-LIST BEAUTY. Brand-urile de frumusețe ale celebrităților au ajuns să domine industria, detronând companii cu tradiție. Ce a contribuit la acest fenomen? Produsele lor cu adevărat eficiente sau iluzia noastră că, dacă le folosim, vom arăta ca cei pe care îi admirăm?

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK. THE GREAT COMEBACKS: Dacă nu te mai mulțumește nici un machiaj, uită-te în urmă cu interes. Look-urile de beauty la modă în deceniile trecute își fac din nou apariția, reinterpretate, printre celebrități, supermodele și pasionate.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard creatoarea de conținut și fenomenul „Bravo, ai stil!” Denisa Potecaru? Află care sunt produsele fără de care nu poate trăi, dar și cum se răsfață pentru a arăta mai bine în fiecare zi.

ELLE BEAUTY – FOCUS – ACIDUL AZELAIC. Tratează acneea și rozaceea, ameliorează aspectul porilor dilatați și petele hiperpigmentare. Ce altceva ți-ai mai putea dori de la un singur ingredient al produselor de îngrijire?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle