ELLE IANUARIE 2020

Descoperă ELLE ianuarie 2020, un număr special, în care vei găsi cele mai inspirate ținute de iarnă propuse de editorii ELLE, fotografii de la cea mai așteptată petrecere a anului, ELLE Style Awards, dar și un reportaj despre viața și traumele refugiaților care ajung în România.

ELLE IANUARIE 2020

ELLE FASHION – HEAT ON – De multe ori, temperaturile scăzute te limitează în alegerea ținutelor. Însă, Domnica Mărgescu îți prezintă cele mai călduroase și mai inspirate piese ale sezonului, care te vor ajuta să ieși în evidență iarna aceasta.

ELLE FASHION – INSTASTYLE – Află care este varianta cea mai bună pentru a rămâne în spiritul festiv al sezonului și inspiră-te de la cele mai cool și mai extravagante prezențe din social media.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – Courtney Trop, autoarea blog-ului de modă&muzică AlwaysJudging, dar și a contului de Instagram cu același nume, ne povestește despre stilul ei și despre piesele vestimentare care o fac să se simtă puternică.

ELLE AGENDĂ – MĂDĂLINA CRAIU DINCOLO DE UMBREUmbre este fără îndoială cel mai urmărit și îndrăgit serial românesc al momentului. Mădălina Craiu, cea care o interpretează pe fiica lui Relu, Magda, povestește despre această experiență, dar și despre cele mai recente proiecte ale sale.

ELLE AGENDĂ – Luna ianuarie vine cu filme pe toate gusturile, spectacole de teatru de neratat și expoziții interesante.

ELLE INTERVIU – TAP TO SHAZAM – Toată lumea a auzit de Shazam, aplicația care te ajută să identifici numele pieselor, însă puțini știu care este povestea din spatele acesteia. Chris Barton, co-fondatorul Shazam vorbește despre cum poți să îți păstrezi atenția și concentrarea atunci când toată lumea îți spune că nu ai nicio șansă.

ELLE REPORTAJ – 30 DE ANI MAI TÂRZIU – Revoluția română a fost un subiect preferat al regizorilor care au debutat după ’90, iar filmele acestora ne oferă o perspectivă mult mai nuanțată asupra evenimentelor decât am aflat la școală. Fie că vorbim de filme documentare sau de ficțiune, trauma colectivă din decembrie 1989 a fost intens prezentată, însă de fiecare dată dintr-o perspectivă diferită.

ELLE ARTĂ – VIITORUL IMAGINAT DE HYDRA – Fă cunoștință cu Hydra, o artistă care combină design-ul de modă cu VR-ul. Dacă nu credeai că există o legătură între costume de latex, realitate virtuală și viitorul nostru pe planetă, aceasta te va contrazice.

ELLE INTERVIU – DESPRE LIBERTATE CU ALBERT SERRA – Dorința de a face filme cum nu a mai făcut nimeni până acum și modul provocator în care se folosește de personaje celebre din istorie sau literatură pentru a aduce trecutul în prezent îl fac pe Albert Serra un regizor unic în cinema-ul actual. Un interviu cu regizorul catalan, care a venit la București la invitația Les Films de Cannes à Bucarest.

ELLE INTERVIU – NU ALEGI DE CINE TE ÎNDRĂGOSTEȘTI – ELLE a stat de vorbă cu tânăra scriitoare Pauline Delabroy-Allard, al cărei roman de debut Povestea asta este despre Sarah spune, cu o naturalețe captivantă, istoria unei iubiri dintre două femei, într-o manieră total lipsită de stereotipurile genului.

ELLE INTERVIU – ȘTEFANIA MAGIDSON: „ȘTIAM DOAR CĂ VREAU SĂ FAC” – Ștefania Magidson s-a născut în România, însă la 15 ani a emigrat împreună cu familia sa în SUA. De atunci, viața ei s-a schimbat complet. De 17 ani conduce Blue Heron Organization, o organizație caritabilă ce își propune să îmbunătățească viața copiilor abandonați din România prin acordarea de burse universitare.

ELLE SPECIAL: ELLE STYLE AWARDS 2019 – Află cum am sărbătorit 22 de ani de ELLE România și vezi cine au fost prietenii, colaboratorii, artiștii, vedetele, designerii și fashionistele care ne-au fost alături la cea mai așteptată petrecere a anului.

ELLE BEAUTY – ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2020 – Printr-un proces riguros de selecție și după testarea a sute de noutăți cosmetice, Beauty Editorii ELLE din întreaga lume și-au votat produsele preferate, de la mascara până la parfum, de la măști, SPF și până la produse de îngrijire green. Află care sunt câștigătorii.

ELLE BEAUTY – PSEUDOȘTIINȚA DIN DOMENIUL SKINCARE – Industria de skincare, în special ramura denumită antiaging, ne promite că ne poate repara ADN-ul la nivel celular, că ne modifică expresia genetică de la nivelul pielii, ne întinerește cu celule stem din plante și că ne poate ajuta să arătăm mai fresh cu ajutorul antioxidanților. Oare așa este?

ELLEBEAUTY – FOCUS ON: HIDRATARE INTENSĂ – Iarna, tenul are tendința de a se usca mai mult decât în mod normal. De aceea, are nevoie de o îngrijire specială, care să îi ofere un plus de hidratare. Află cum poți avea o piele strălucitoare și în sezonul rece!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle