ELLE IANUARIE 2018

Află totul despre ce s-a întâmplat la cea de a șasea ediție ELLE Style Awards: cine a câștigat, ce au purtat vedetele tale preferate și alte detalii stylish din culisele petrecerii anului! Plus cum am sărbătorit 20 de ani de existență în România!

ELLE IANUARIE 2018

ELLE FASHION – CE PĂSTRĂM DIN 2017? – 2017 a fost un an în care designerii au venit cu idei noi și cu piese care merită păstrate în garderobele noastre ca un statement, ca amintire sau, pur și simplu, pentru că sunt indispensabile!

ELLE FASHION – ALMAZ ȘI POVESTEA FEMEII VULNERABILE – Andra Olaru și Stefana Maior, nominalizate la categoria Best Designer în cadrul ELLE Style Awards, au creat unul dintre cele mai cool brand-uri „Made in Ro', numit simplu Almaz.

ELLE HOROSCOP – PREVIZIUNILE ASTROLOGICE PENTRU 2018 – Află ce-ți rezervă astrele pentru prima jumătate a anului: ce planete vor fi benefice, ce conjuncturi astrale îți vor periclita planurile și la ce să te aștepti în dragoste, finanțe și carieră.

ELLE FENOMEN – REÎNTOARCEREA LA ANALOG, ÎNTRE NOSTALGIE ȘI HIPSTERISM – În plină eră a tehnologiei, ne întoarcem atenția spre obiecte uitate, le investim cu valori noi și le colecționăm cu încă mai multă ardoare decât în vremurile în care simbolizau un statut. Ce ne determină, la apogeul digitalizării, să fim nostalgici după analog?

ELLE EVENIMENT – ELLE STYLE AWARDS 2017 – Cea mai așteptată gală a industriei de modă din România a fost, în același timp, și celebrarea a două decenii de apariție a revistei ELLE. Și am sărbătorit cum se cuvine, alături de celebrități, modele, designeri, artiști și prieteni ai redacției.

ELLE INTERVIU – SARAH STILLMAN, FEMEIA CARE VÂNEAZĂ ADEVĂRUL – În domeniul jurnalismului de investigație, dominat de prezențe masculine, stereotipuri și, nu în ultimul rând, de pericole, își face loc vocea feminină a lui Sarah Stillman. Fără frică și prejudecăți, s-a aventurat în lupta pentru adevăr și pentru expunerea realităților macabre ale societății în care trăim. Și așa a ajuns la București, unde a stat de vorbă cu ELLE.

ELLE FENOMEN – PUTEREA IMPROBABILĂ A LUI #METOO – O expresie inaugurată cu zece ani în urmă de activista Tarana Burks a ajuns să definească revolta și solidaritatea a milioane de femei hărțuite în întreaga lume. Va ajunge ea să provoace o schimbare reală a felului în care ne raportăm la astfel de agresiuni?

ELLE BEAUTY – ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS – Ca în fiecare an, România a participat la ELLE International Beauty Awards, alături de edițiile ELLE din 45 de țări, iar beauty editorii din toată lumea au votat cele mai iubite produse cosmetice, de la machiaj până la skincare și parfumerie. Află câștigătorii în numărul din ianuarie!

ELLE BEAUTY – CARA DELEVIGNE & DIOR – O iubim pe Cara, o admirăm (din multe motive) și o urmărim îndeaproape, de data aceasta la propriu, în cea mai recentă campanie pentru Dior Capture Youth, gama de îngrijire a pielii, a cărei ambasadoare a devenit, începând cu 2018.

ELLE TRAVEL – 48 DE ORE ÎN SINGAPORE – Cel mai bun aeroport din lume, destinație de top pentru shopping, 37 de restaurante cu stele Michelin. Sunt doar câteva din lucrurile care fac din Singapore una dintre cele mai efervescente destinații ale lumii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle