ELLE IANUARIE 2015

NUMAR SPECIAL SPORT: Descopera cele mai eficiente antrenamente si echipamente hi-tech, accesoriile care te mentin in forma si cele mai cool tinute de pe partii!

ELLE IANUARIE 2015

ELLE FASHION STYLE –ERICA PELOSINI– Stilist si designer al brand-ului de pantofi barbatesti Louis Leeman si fosta asistenta a Annei Dello Russo, Erica Pelosini este in acest moment una dintre cele mai urmarite fashioniste de pe Google sau orice retea de socializare. Evident, pentru ca stie sa mixeze acel „je ne sais quoi' cu un stil boho-chic pigmentat de elemente couture, dar extrem de relaxat.

ELLE FASHION – O ZI DE IARNA, CA ORICARE ALTA – Pentru ca sportul a devenit activitatea (ne)declarata a fashionistelor, pentru ca designerii au migrat, aproape toti, catre estetica salilor de sport sau a partiilor de schi, Maurice Munteanu se intreba: cat la suta din aceasta ecuatie reprezinta adevar si cat la suta fictiune?

ELLE EXCLUSIV  – SCHIAPARELLI, MEREU INAINTEA MODEI – Dali a spus o data ca livingul Elsei Schiaparelli era inima Parisului anilor ’30, iar mostenirea pe care a lasat-o in urma ei a influentat moda secolului XX. Domnica Margescu a facut o vizita in atelierul eclectic & suprarealist al lui Schiaparelli din Place Vendome si a stat de vorba cu Farida Khelfa, ambasadoarea casei.

ELLE INTERVIU – GOGA ASKENAZI SI MOSTENIREA VIONNET –  Dupa un trecut impresionant in afacerile cu petrol din Kazahstan, Goga Ashkenazi isi incearca norocul in industria de moda, achizitionand faimoasa casa Vionnet.

ELLE CONFESIUNI – SCUTIRE LA ORA DE SPORT – Fara ambitie, fara competitii si fara vreo pasiune aparte pentru practicarea unui sport, nevoia de miscare e inlocuita de scuze si justificari. Acesta este un text despre ce nu ar trebui sa faci cand iti programezi, la inceput de an, sa devii o varianta mai buna a ta.

ELLE ARTA – DUBLA EXPUNERE – Zece scriitori si zece artisti vizuali contemporani din tara si-au dat intalnire intr-un proiect inedit, primul de acest fel – Dubla expunere. O antologie in care cuvantul si imaginea nu mai functioneaza autonom, ci se impletesc intr-un tot unitar.

ELLE HOROSCOP – HOROSCOP 2015 – Astrologul ELLE, Silvia Musteanu, iti dezvaluie ce-ti rezerva astrele in acest an, care va fi unul de exceptie, cu trei planete grele pe semnele de foc ale zodiacului: Uranus in Berbec, Saturn in Sagetator, Jupiter in Leu.

ELLE TRAVEL –PARADISUL DE LA CAPATUL LUMII – In plina iarna, iti propunem o evadare in celalalt capat al lumii: in sudul Oceanului Pacific, in Polinezia franceza. Te trimitem tocmai in indepartatele insule Tahiti si Bora Bora, pentru o vacanta plina de romantism si aventura.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle