ELLE FASHION: Stilul tău, momentul tău

Irina Rimes, Maria Zvinca, Lorelei Bratu și Barni Deak au fost provocați de Elle & Zalando să-și exprime stilul personal, să se bucure de creativitatea lor și să-și celebreze necondiționat corpurile prin ținutele construite cu piesele spectaculoase ale brand-urilor din portofoliul Zalando. Exprimă-te liber și bucură-te și tu de stilul tău. Orice moment este momentul tău!

ELLE FASHION: Stilul tău, momentul tău
  • Lorelei Bratu poartă rochie Phillip Lim și sandale Proenza Schouler, ambele disponibile pe zalando.ro.

Elle: Cum îti definești stilul?
Lorelei Bratu: Aș zice că e actual, cu influențe cool minimaliste din zona anilor 90. Cool, but make it sexy and bold!
Nu alerg după trend-uri, sunt foarte atentă ca materialele să fie unele de calitate și cred în conceptul de sustenabilitate. Îmi place să port hainele de mai multe ori. E atât de passé să porți o rochie o singură dată.
Ador mătasea și cașmirul, mă intrigă dramatismul și bijuteriile voluminoase. Mă plictisesc convenționalul și previzibilul și caut tot timpul să am un element-surpriză în ținutele mele.
Altfel, îmi place să mă joc. Treaba asta cu moda nu e așa complicată precum pare. E despre ce simți, cine vrei să fii, ce iubești. E o construcție. Un film. De la tocuri la parfum. Spui o poveste.

Elle: Ce înseamnă pentru tine a avea stil?
L.B.: Înseamnă să știi cine ești, să ai încredere în tine, să-ți cunoști și iubești corpul. Să nu simți nevoia să demonstrezi nimic nimănui. Hainele vorbesc despre cine ești tu într-un anumit moment al vieții, ar trebui să fie egale cu tine. Și acesta e un act de mare curaj.
Și mai cred că, atunci când ai stil, te simți confortabil și liberă în hainele pe care le porți. Nu e nimic mai unsexy decât o rochie superbă care te strânge sau o pereche de pantofi ca niște bijuterii, dar cu care abia poți merge. Stilul e despre a fi, nu despre a părea.

Elle: Ai o piesă de rezistență în garderobă?
L.B.: După ceva transformări, căutări și detox-uri am ajuns să am în dulap doar piese pe care le iubesc și pe care abia aștept să le scot în lume. Așa că aș fi nedreaptă să aleg una singură.
Sunt fascinată de podoabele de cap pe care le-aș purta chiar și la Piața Obor și am câteva piese ale designerilor români pe care sunt sigură că le voi putea îmbrăca cu același entuziasm și peste 10 ani. Fac deseori pasiuni pentru o piesă pe care o port obsesiv câte un sezon. Vara asta au fost crocșii cu cristale colorate, pe care i-am purtat inclusiv cu rochii de seară.

Fotografii: Christian Tudose
Realizatoare: Domnica Mărgescu

Machiaj: Tania Cozma.
Coafură: Sebastian Sârghie.
Stilistă: Daria Georgescu.
Asistent fotograf: Bogdan Nohai.
Asistente styling: Teodora Nechita, Karina Niculae, Anna Jovin.

Citește continuarea în ELLE OCTOMBRIE 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle