ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Corina

Corina își definește stilul ca pe unul experimental. Ce înseamnă asta? Că totul ține de ce simte și de povestea pe care vrea să o transmită.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Corina

Corina este printre artistele pop din România care au reușit să își creioneze un stil vestimentar foarte personal, avangardist și eclectic. Astfel, este mereu o apariție, indiferent dacă vorbim despre ținutele ei de scenă sau de cele din viața de zi cu zi.

Am așteptat momentul în care s-a mutat într-o nouă locuință ca să facem o radiografie a dressing-ului ei. Corina are atât de multe piese statement încât nici ea nu reușește să nominalizeze una singură drept cea mai dragă. „Piesa de rezistență are deseori legătură cu starea mea de spirit, cu ce îmi propun din punct de vedere vizual, ori cu evenimentul la care particip. Nu mai cred în ideea de ținute de zi sau de seară. Cred că, în 2018, îți alegi outfit-urile în funcție de starea pe care o ai și de emoția pe care vrei să o transmiți, îmi spune Corina.

Bijuteriile nu sunt un must în ținutele artistei, în schimb adoră accesoriile extravagante precum bentițele cu brioșe sau cu urechi ce imită diamante supradimensionate. „Acum sunt nedespărțită de gulerul retro, din dantelă, de la Junya Watanabe, pe care îl port inclusiv cu tricouri sau hanorace, îmi mai spune ea.

Realizator: Domnica Mărgescu.
Foto: Andreea Goia.

Citește continuarea în ELLE FEBRUARIE 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle