ELLE DECEMBRIE 2013

ELLE DECEMBRIE 2013

ELLE FASHION REPORTAJCOCKTAIL D’AMOUR – Echipa de moda ELLE Romania a alcatuit un puzzle inspirational din capitala modei. Descopera cele mai hot & fresh aparitii prezente la Paris Fashion Week.

ELLE FASHION STYLE OPERATIUNEA DULAPUL –  Olga Vishenko face parte din noul val de designeri rusi. Stilul ei feminin, cu influente minimaliste, ne-a cucerit din prima clipa, mai cu seama ca acelasi stil se regaseste si in creatiile ei delicate, pe care echipa de moda ELLE Romania le-a admirat in showroom-ul parizian.

ELLE FASHIONREGELE A PLECAT? TRAIASCA REGELE! – Mai bine de o luna am stat cu ochii in patru pe site-urile, conturile de Twitter si toate celelalte canale care ne furnizeaza stiri din moda ca sa primim vestea noii numiri la Louis Vuitton. Nicolas Ghesquiere este noul director artistic al onorabilei si stravechii case franceze.

 

ELLE AGENDA GUESTTOATE LUCRURILE PE CARE NU NI LE SPUNEM –  Reflectand asupra relatiilor, fie ele de iubire sau de prietenie, Mihaela Radulescu ne impartaseste viziunea ei despre ingredientul principal: sinceritatea.

ELLE SOCIETATEBALURILE DE ALTADATA –  Expresie a unui mod de viata extravagant, balurile de societate s-au plasat intotdeauna undeva deasupra timpului. ELLE a aflat care au fost cele mai opulente baluri din lume, sub ce forma au ajuns in Romania secolelor XIX-XX si ce a mai ramas din ele astazi.

ELLE PORTRETENIGMATICA DOAMNA SEWARD Rodica Seward  a plecat din Romania, a muncit in Statele Unite, unde si-a facut o reputatie de excelent om de finante, si s-a intors in Europa ca sa cucereasca lumea artei. Iar acum conduce TAJAN, prestigioasa casa pariziana de licitatii de arta

ELLE CONFESIUNIFANTOMELE TRECUTELOR CRACIUNURI – Oare de sarbatori devenim mai buni? Sau mai fericiti? Pentru ca aceasta perioada are multa lumina, beteala, melodie… Si un strop de magie.

ELLE EXCLUSIVLONDON GIRL: RITA ORA –  In exclusivitate, ELLE Romania a stat de vorba cu Rita Ora, in postura ei de beauty trend-setter, despre tendinte actuale si viitoare, despre culori si despre noul ei proiect care nu are de-a face cu muzica, ci cu machiajul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle