ELLE BEAUTY: Frumusete pe comanda

Cind vine vorba de cosmetica, ingrijire, dieta sau fitness, nu poti sa spui despre nimic ca ar fi „bun” sau „rau”, nu exista adevaruri universal valabile, pentru ca sintem atit de diferite. ELLE iti recomanda solutii persona¬lizate de frumusete, care iti vor prii cu siguranta.

ELLE BEAUTY: Frumusete pe comanda

Semnatura ta olfactiva

La Hip-Nose poti sa-ti indeplinesti visul de a avea un parfum al tau si doar al tau. Mémoire Liquide e un concept unic ce are la baza un numar impresionant de uleiuri aromatice, iar dupa ce completezi un chestionar in care iti dezvalui preferintele, un mixologist le combina in functie de acestea si de personalitatea ta pentru a-ti plamadi un parfum unic in lume.

Aroma personalizata este protejata printr-un contract, deci nu are nimeni dreptul sa foloseasca reteta, iar asta iti garanteaza exclusivitatea semnaturii tale olfactive.

„A avea parfumul tau personalizat e ca si cum ti-ai gasi sufletul pereche transpus pe note olfactive. Sa il porti zilnic, sa stii ca e numai al tau si sa iti invaluie simturile in orice moment… Ce poate fi mai incitant? As sfatui orice iubitor de esente rare sa incerce aceasta experienta macar o data, spune Cristina Balan, Master Mixologist si proprietarul conceptului de parfumerie Hip-Nose, primul magazin de hip perfumery din Europa. www.hip-nose.com

Text: Lavinia Gogu

Citeste continuarea in ELLE OCTOMBRIE 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle