ELLE AUGUST 2015

ELLE PREZINTA IN AVANPREMIERA NOILE TENDINTE IN MODA & BEAUTY PENTRU SEZONUL TOMNA-IARNA 2015/2016.

ELLE AUGUST 2015

ELLE FASHION STYLE OPERATIUNEA DULAPUL: ANDREEA TINCU – Designerul Andreea Tincu are un stil bine definit, ce penduleaza intre minimal, un strop de culoare si mult umor. Bineinteles, cel mai adesea isi poarta propriile creatii!

ELLE STYLEO VARA ELLE – Vara e deja in toi, asa ca am avut timp sa ne bucuram de ea in fel si chip. Redactia ELLE ti-a pregatit o selectie de motive pentru care iubim acest anotimp si care speram sa te inspire si pe tine!

ELLE EVENIMENTCAPITALA MONDIALA A MUZICII CLASICE – Pentru a nu rata evenimentele de neratat ale Festivalului „George Enescu', am aflat de la organizatorul acestuia, Mihai Constantinescu, ce si de ce trebuie sa vedem: artisti, orchestre de elita sau concerte care nu se vor mai repeta in Bucuresti.

ELLE STAR LA ROUX REVINE –In 2009, La Roux umplea ringurile de dans si urca topurile in viteza cu piese ca „In for the Kill' sau „Bulletproof'. Vremurile acelea au trecut, dar La Roux revine, dupa cum ne spune chiar Elly Jackson, initiatoarea proiectului.

ELLE FASHION MARILE SPERANTE. GALA UAD – Ce putem face pentru ca studentii si absolventii talentati ai Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca sa nu ramana in anii ce vor urma doar tinere sperante?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle