ELLE AUGUST 2014

ELLE PREZINTA IN AVANPREMIERA NOILE TENDINTE IN MODA & BEAUTY PENTRU SEZONUL TOAMNA-IARNA 2014/2015.

ELLE AUGUST 2014

ELLE FASHION FOCUS NOII PANTALONI EVAZATI. ADEVAR SAU PROVOCARE? – Daca te-ai saturat de jeansii tai skinny sau de acelasi model previzibil de boyfriend jeans, Maurice Munteanu iti recomanda sa fii cu ochii pe pantalonii evazati.

ELLE FASHION STYLEOPERATIUNEA DULAPUL – IOANA CIOLACU – Castigatoarea premiului Designer for Tomorrow (acordat de Stella McCartney in persoana) are un stil vestimentar flexibil: uneori minimalist, alteori eclectic. Afla cum reuseste designerul sa nu se ghideze dupa nici o regula!

ELLE OPINIEHIPPIE-HIPPIE, DAR CU STIL… – Daca nu ti-ai facut inca planuri de vacanta, Mihaela Radulescu iti sugereaza o experienta diferita. In care inlocuiesti confortul hotelurilor cu poezia serilor petrecute pe veranda rulotei si trusa de farduri cu cea de prim-ajutor. In plus, vei avea nevoie de un pic de curaj si de un grup de prieteni dornici de aventura, care gusta deliciile vietii nomade.

ELLE PORTRETUIMITORUL DOMN SOLOMON – Venit in Romania sa-si lanseze cartea si sa vada locul de unde a plecat, Andrew Solomon a luat contact cu inteligentia locala, dar si cu prejudecatile legate de minoritati sexuale si entice. Faceti cunostinta cu un personaj si o viata de exceptie.

ELLE FENOMENIRONIA NOASTRA DE FIECARE ZI – Cand va trece vremea, anii ’60 vor fi cei in care oamenii incercau sa opreasca razboiul purtand flori in par, iar anii ’90, in care am crescut, vor fi cei pe care i-am pierdut uitandu-ne la Jackass. Ironic, ironia va fi mostenirea noastra.

ELLE LESS IS MOREO ROCHIE, 365 DE TINUTE – O tanara si-a propus sa poarte aceeasi rochie in fiecare zi, timp de un an, punand sub semnul intrebarii filosofia uneia dintre cele mai mari industrii ale lumii, cea a modei. Proiectul sau nu doar ca a atras atentia fashionistelor, dar a avut si o finalitate caritabila.

ELLE MODA REPORTAJGALA UAD LA 20 DE ANI: MAGNA CUM LAUDE – 14 colectii de licenta, 10 de masterat, discutii nesfarsite despre ce mai inseamna moda in ziua de azi si cum poate un tanar designer sa scoata capul pe piata – acesta este bilantul Galei aniversare a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle