V-a surprins coperta?

E adevarat, nu este o coperta clasica, cu o fata frumoasa sau o vedeta care sa va zimbeasca dintr-un decor impecabil, eventual un studio foto scaldat in lumina. Dar este o coperta frumoasa, stylish, inedita si cu un mesaj foarte puternic.

V-a surprins coperta?

Mai cu seama ca ea nu a fost gindita pentru a fi coperta, ci este mai degraba un instantaneu, un moment care a fost surprins. Nu din intimplare, ci prin forta imprejurarilor. Echipa de moda ELLE a plecat cu tot alaiul in Dobrogea, impreuna cu fotograful Gabi Hirit, pentru a realiza un editorial cu haine de pe podiumurile de moda (Moschino, Dolce&Gabbana…), dar plasate intr-o atmosfera care sa descrie cu acuratete viata simpla, la tara, in natura, cu peisaje, animale si spirit traditional romanesc.

Da, aceste lucruri au fost gindite in amanunt inca din redactie. Ceea ce nu a fost planificat insa, si aici ma refer la „instantaneul” de care vorbeam mai sus, a fost aparitia acestei domnisoare dintr-un sat dobrogean pe care Domnica si Maurice au imbracat-o cu o rochie alba, i-au pus fundite la cozile deja impletite si, sub privirea mamei si a surorii ei mai mici, au pozat pentru ELLE. Pentru coperta ELLE!

Mesajul de care aminteam vine exact din aceasta intimplare. Nu-ti trebuie mult pentru a fi stylish si a crea o imagine puternica. Nu-ti trebuie nici cosmetizari, nici cadre cu vegetatie luxurianta, nu-ti trebuie nici copii machiati sau coafati, important este sa surprinzi simplitatea si naturaletea acolo unde exista.

Dar, recunosc, lucrurile simple sint cel mai greu de obtinut. Impulsul de a „impodobi”, de a aranja excesiv, strica, de cele mai multe ori, ruineaza tot misterul.

Un alt subiect interesant in aceasta luna il constituie interviul (realizat la o cafea, sau mai multe, de Ioana Ulmeanu) si editorialul de moda cu Ana Ularu, cistigatoarea premiului Gopo din acest an.

Va doresc o vara frumoasa si vacante asemenea!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle