Mananca, roaga-te… iubeste(-te)

Noile staruri ale modeling-ului românesc, Andreea Diaconu si Diana Moldovan te intimpina in haine militare – dar nu de razboi – pe coperta unui numar special ELLE, dedicat ingrijirii si mentinerii in forma a propriului corp.

Mananca, roaga-te… iubeste(-te)

Nu, nu le dam pe ele drept exemplu de corp frumos si sanatosele sint o exceptie a naturii.

In acest numar special am plecat de la articole despre noile sau mai vechile tipuri de diete, am parcurs in mod evident pasii catre detoxifiere, am scos la iveala noile inventii in materie de aparatura anticelulita si ne-am dus cu subiectul pina in cabinetele psihologilor, pe care i-am intrebat cit de sanatos este sa fim obsedati de sanatate. Adica e OK sa dedici ore intregi si tone de energie pentru a cauta  Acele produse bio, eco etc.? si cum poti fi sigura ca ele sint ceea ce pretinde eticheta ca sint?! Ca sa vezi cit de serios am tratat acest subiect, iti deconspir si faptul ca Alina Baisan a participat timp de doua zile la programul de detoxifiere al Centrului de sanatate si lifestyle Herghelia, tinut de o comunitate de adventisti!!! (pagina 58)

Un alt subiect care mi-a captat atentia in acest numar este reportajul Adinei Rosetti despre citiva tineri care si-au pierdut job-urile ca urmare a crizei financiare, si-au luat destinele in propriile miini, si-au folosit creativitatea si si-au orientat energiile spre actiuni antreprenoriale care nu numai ca le-au adus satisfactii materiale, dar au fost revelatoare pentru starea lor de bine de azi (un altfel de proces de detoxifiere!). Consultant de social media? Hm, nu m-as fi gindit niciodata ca din ceva ce fac oricum, zilnic, ar putea sa iasa si un business.

Departamentul de moda s-a plins in aceasta luna ca a avut muuult de scris si de facut! Nu ii contrazic, dar ce a iesit este demn de lauda. Primul „bravo“ e pentru interviul in exclusivitate pe care Cristina Craciun i l-a luat, la Paris, lui Dries Van Noten, unul dintre designerii nostri preferati, aici in redactie. Domnica nu s-a lasat mai prejos si a obtinut un interviu cu Natalia Vodianova, celebrul model care, pe linga un look senzational, mai are si o viata de invidiat (tocmai am aflat ca va fi din toamna ima­ginea Louis Vuitton, alaturi de Christy Turlington). Iar pe Marian Palie cred ca l-ati laudat deja atunci cind ati vazut coperta cu cele doua nimfe!

Asadar, un numar plin, care va slabeste, va detoxifica, va imbraca si va da si idei de joburi noi!
 

www.roxana-voloseniuc.ro

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle