FASHION: Maestrul seductiei

Pregateste-te sa te lasi fermecata de Stefano Pilati, designerul de la Yves Saint Laurent, care discuta despre haine ca despre arme de seductie si te invata cum sa transpui in realitate tinutele de pe podium. Fotografii: Kai Juenemann.

FASHION: Maestrul seductiei

„Din punct de vedere sexual, hainele sint instrumente ale puterii.”
„Care va sa zica, asta e misiunea unui designer, sa creeze unelte sexuale?”
„Misiunea mea, sau motivatia mea, este sa am de-a face cu corpul femeii, gindindu-ma la seductie in fiece moment.”
„Si ce consideri a fi cel mai seducator? ”
O femeie imbracata in haine de barbat comunica evident ceva, din punct de vedere sexual.”
Exista pasaje din interviul meu cu Stefano Pilati in care simt ca iau parte la o sedinta de terapie sexuala, fie jucind rolul pacientului („Spune-mi, Stefano, Zeu al Seductiei, cum se face ca rochia aceea creata de tine, dintr-o umila stofa de lina gri, arata atit de sexy?”) sau al terapeutului: „Cum iti influenteaza actul creativ propria sexualitate?”.
Raspuns: „Faptul ca sint gay imi permite sa fiu obiectiv fata de femei. Cind fac un fitting, ma gindesc: «Oare femeia asta, imbracata asa, m-ar seduce?»”.

Designerul de la YSL se cufunda intr-un fotoliu si se asaza picior peste picior, lasind la vedere o portiune considerabila din gleznele sale dezgolite. („Gambele barbatesti sint o parte a corpului uman ingrozitor de subevaluata”, mentioneaza el mai tirziu.) Ca de obicei, tinuta sa are un aer de mare lejeritate, desi efectul este atent studiat: un pulover negru lipit de partea superioara a corpului sau fin, pantaloni de jogging din casmir negru si pantofi din piele neagra, absolut impecabili, toate creatie proprie.

Este tuns cu un scurt breton, ca de imparat roman, are o barba bine crescuta, fiecare centimetru din tinuta sa emana o eleganta meridional-europeana, dar care are in acelasi timp un aer aspru, indepartind orice urma de co­che­tarie sau efeminare. Intr-adevar, sub tot acel casmir luxos – dupa cum imi va dezvalui ulterior – se afla suficiente tatuaje incit sa complexeze orice sofer de camion de cursa lunga.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle