ELLE SEPTEMBRIE 2011

NUMAR SPECIAL TENDINTE MODA & BEAUTY TOAMNA-IARNA 2011/2012 PREGATESTE-TE PENTRU UN SEZON IN ALB SI NEGRU, IN CARE HAINELE BARBATESTI SE ASORTEAZA DE MINUNE CU MACHIAJELE ORIGINALE, A CAROR CULOARE VEDETA ESTE ROSUL.

FASHION – OPERATIUNEA DULAPUL – Stilul non-conformist, spectaculos si usor retro al designerului Venera Arapu este inconfundabil! Mixeaza mereu piese vintage cu cele ale caselor preferate (Maison Martin Margiela) si propriile creatii. Rezultatul? Un look excentric, dar foarte stylish!

ARTA –JUERGEN TELLER & DESIRE IS WAR. DOUA EXPOZITII INTR-O POVESTE PERSONALA – Galeria de Arta Contemporana a Muzeului Brukenthal a gazduit in luna iulie doua expozitii remarcabile: “Texte und Bilder” si “Desire is War”. Reporterul ELLE Ioana Ulmeanu a participat la deschiderea celor doua si s-a intors impresionata, sa relateze intalnirea cu marele fotograf.

ELLE PORTRET –INEVITABILA MOARTE A LUI AMY WINEHOUSE – Moartea unui artist, mai cu seama a unuia tanar, e intotdeauna un prilej pentru ca ceilalti sa-i deplanga talentul (ale carui dimensiuni se expandeaza considerabil) si sfarsitul tragic. Tocmai de aceea, dupa 23 iulie, lumea nu a mai fost la fel: Amy Winehouse a murit si fiecare a avut cate ceva de spus despre asta.

ELLE REPORT – CARE-I TREABA CU… CARACATITA MURDOCH – Dupa democratizarea luxului, ne aflam in etapa atroce a liberalizarii faimei. Nu doar celebritatile sunt hartuite de tabloide, ci si oamenii simpli. Inchiderea saptamanalului britanic News of the World atrage atentia asupra abuzurilor presei si are consecinte morale, economice si politice dintre cele mai surprinzatoare.

TRAVEL – DE CE MERITA SA TRECI PODUL? – Cum majoritatea atractiilor orasului New York se afla in Manhattan, putini sunt cei care parasesc insula cu strazi numerotate si zgarie-nori. ELLE te invita sa te aventurezi de partea celalta a podului – Welcome to Brooklyn!

 

ELLE SEPTEMBRIE 2011
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle