ELLE MARTIE 2013

ELLE PREZINTA NOILE TENDINTE IN MODA & BEAUTY PENTRU SEZONUL PRIMAVARA-VARA 2013. PLUS TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE CELE MAI HOT ACCESORII.

GUEST – APROAPE IUBIRI – Ti-amintesti de baiatul acela pe care l-ai cunoscut, pe cand erai studenta, pe plaja la Costinesti si despre care ai crezut pentru o zi si-o noapte ca e sufletul tau pereche? Scriitorul T.O. Bobe iti povesteste cum se vede aceasta intamplare de cealalta parte a “baricadei”.

REPORTAJ –LA BOMBA. CAND MODA ARE SCOP – O mana de femei din cartierul Rahova-Uranus au aratat, impreuna cu cativa artisti, ca moda poate sa intoarca si privirile, dar si inimile.

FASHION – CARE-I TREABA CU MODA IN ROMANIA – Daca ai impresia ca moda inseamna sa pozezi in haine colorate alaturi de un pahar de sampanie, mai gandeste-te. Oamenii care chiar fac ceva in domeniu ne arata cum se face, se invata, se promoveaza si se vinde moda in Romania.

PORTRET – BERLIN CALLING – O intalnire cu regizorul Calin Peter Netzer, castigatorul premiului Ursul de aur de la Berlin pentru filmul “Pozitia copilului”.
 

ELLE MARTIE 2013
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din revista elle