ELLE MAI 2011

FASHION – LES CHANSONS D’AMOUR – Toate drumurile duc la Paris atunci cand vine vorba de cea mai controversata Saptamana a Modei. Si pentru ca Parisul a demonstrat ca nu oboseste niciodata, reporterul ELLE Maurice Munteanu se intreaba: unde incepe si unde se termina, de fapt, obsesia pentru… Moda?

FASHION –MODA CARE DISCRIMINEAZA: DESPRE CULOARE, MASURA, DIZABILITATI SI GEN – Industria modei se face vinovata de multe pacate, dar probabil ca cel mai grav dintre ele este discriminarea, care apare mereu pe catwalk sau in reviste, in cele mai variate forme. De la cele mai evidente – caci, nu-i asa, se stie ca moda nu este pentru toata lumea – pana la cele mai ascunse si cu mult mai periculoase.

CUPLU – CINE ARE NEVOIE DE PARTENERIATE CIVILE? – La sfarsitul iernii, Guvernul Romaniei respingea o propunere de lege inaintata de catre deputatul Viorel Arion. In zilele ce au urmat, multe voci, mai cu seama in online-ul romanesc, au contestat decizia. Reporterul ELLE Ioana Ulmeanu s-a interesat de motivele pentru care acele glasuri nu apartineau celor vizati direct de propunerea pentru parteneriatul civil.

FASHION STORY – GRADINA DE VARA – Cele mai frumoase imprimeuri ale sezonului asteapta intalnirea cu vara! Florale, grafice, tribale sau abstracte, imprimeurile te vor ajuta sa compui look-uri spectaculoase!

HEALTH – DUSMANUL DIN UMBRA: STRESUL NOSTRU CEL DE TOATE ZILELE – Din miezul unui episod cu multa adrenalina si ceva nervi, reporterul ELLE Miruna Siminel descopera cele mai moderne tehnici de combatere a stresului.

TRAVEL – LA (VRAIE) VIE PARISIENNE – De decenii intregi, este considerata o legenda, muza, sursa de inspiratie pentru couturieri si model pentru toate femeile. La Parisienne nu mai este o simpla femeie ce locuieste in capitala Frantei, ci un personaj sarmant si fascinant. Dar care ii sunt secretele, cum isi petrece timpul liber si unde merge la cumparaturi? ELLE investigheaza.

 

ELLE MAI 2011
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle