Elle isi deschide portile

M-am tot invirtit in jurul tastaturii sa-mi gasesc ideea pentru acest editorial. Initial, voiam sa scriu despre Fashion Week si experientele pe care echipa de moda ELLE le-a trait in acest sezon la Paris.

Elle isi deschide portile

Sa scriu despre Carine Roitfeld, care ne-a dat o dedicatie foarte frumoasa pe noua ei carte, sau despre ce se mai poarta pe strazile Parisului… Dar orice gind asternut pe ecran ma intorcea obsesiv la o alta poveste care nu imi dadea pace.

Este vorba de un articol/interviu realizat de Alina Baisan (da, tot ea!) despre si cu Hanna Bota, un antropolog devenit scriitor care si-a petrecut o luna de zile printre… canibali! Da, nu genti, nu posete, nu rochite; a preferat sa studieze viata ultimilor canibali de pe Pamint undeva pe o insula din Polinezia.

Daca te uiti la cele doua subiecte pe care tocmai le-am amintit si mai adaug un al treilea, respectiv un interviu superb realizat de Mihaela Frank cu Mircea Cartarescu, plus un al patrulea, articolul semnat de Ioana Ulmeanu si intitulat „Marsul Panaramelor”, tragi usor concluzia ca ELLE nu este o revista despre haine si „look”, ci mult mai mult decit atit. Este un univers intr-o continua miscare si transformare, un spatiu care incearca sa umple suflete si spirite, nu doar valize si dulapuri cu haine, accesorii si cosmetice!

Pentru ca toate aceste lucruri va sint destinate voua, m-am gindit sa lansam o campanie in care sa va implicam direct si pe voi, cititoarele noastre, in realizarea revistei. Sa veniti cu pro­puneri de subiecte, propuneri de vedete pe care vi le doriti intervievate si tot felul de idei pe care ati dori sa le regasiti in ELLE. Sa facem sedintele noastre lunare de redactie impreuna cu voi! Asadar, va asteptam comentariile pe site-ul ELLE, pe Facebook sau pe Twitter. M-am gindit sa dau si un nume acestei campanii: „Tu stii cel mai bine ce-ti doresti!”.

Si, in final, nu uitati sa daruiti barbatilor de linga voi suplimentul ELLE Man, pe care l-am pregatit special pentru ei, ca in fiecare noiembrie. La urma urmei, si ei trebuie sa fie Sexy, Stilish, Spirited!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle