ELLE IANUARIE 2012

NUMAR SPECIAL: INSPIRATIONAL – Afla totul despre muzele celebre ale tuturor timpurilor, cine sunt femeile pe care le admiram si care sunt eroinele personale ale artistilor romani; plus cine sunt si ce-si doresc cititoarele noastre.

REPORTAJ – STAND UP FOR COMEDY – Oprindu-se cu greu din hohotele de ras provocate de show-urile pe care a trebuit sa le vizioneze pentru a documenta acest articol, reporterul ELLE Alina Baisan a stat de vorba la modul cel mai serios cu oamenii care au facut din stand-up comedy-ul romanesc un fenomen.

INSPIRATIE – EXERCITII DE INSPIRATIE – Sa faci arta nu este o treaba usoara, la fel cum nu este deloc usor sa o inspiri. Tocmai de aceea am privit atent zece muze faimoase ca sa aflam ce le-a facut atat de speciale si ce am avea de invatat de la ele.

INSPIRATIE – CINE SUNT FEMEILE ELLE? – Pentru ca scriem despre si pentru voi in fiecare luna si pentru ca ne inspirati mereu, ne-am gandit ca nu ar strica sa va cunoastem mai bine. Asa ca v-am rugat sa raspundeti pe site-ul nostru unor intrebari. Cititi ce am aflat si la ce concluzii am ajuns in urma raspunsurilor voastre.

OPERATIUNEA DULAPUL – DIANA DONDOE – Cel mai bine cotat model din Romania ne-a invitat in apartamentul ei in Paris, iar noi ne-am furisat si i-am cotrobait in garderoba. Afla totul despre cum si-a format Diana propriul stil, dupa multiple intalniri cu designeri care au schimbat cursul modei, nume precum Marc Jacobs sau Ann Demeulemeester.

HOROSCOP – PREVIZIUNILE PENTRU 2012 – Afla de la astrologul ELLE Silvia Museteanu despre ce va insemna acest an pentru omenire: o shimbare de mare impact, la nivel spiritual, care treptat ar putea determina si transformari materiale.

WELLNESS – ESTE COOL SA FII AMABILA? – Se spune ca amabilitatea este o virtute. Dar acest inseamna automat ca este si demodata precum cumpatarea si castitatea? ELLE investigheaza.

 

ELLE IANUARIE 2012
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle