ELLE FITNESS: In forma ta cea mai buna

Te intrebi de ce nu obtii rezultatele pe care ti le doresti in urma exercitiilor fizice? Poate nu sint potrivite pentru tipul tau de corp. Lavinia Gogu a aflat cum poti sa fii in cea mai buna forma… in functie de forma ta!
 

ELLE FITNESS: In forma ta cea mai buna

Inainte sa realizez ca frumusetea feminina poate lua mai multe forme… ale corpului, credeam ca sin­gu­­ra diferenta intre mine si Alexandra, colega din li­ceu care avea coapsele rotunjite si fundul ca un mar ­taiat in jumatate, era modelul jeansilor.

Dupa achi­zitia fa­ra succes a unei perechi de Little Big identi­ce, am spe­rat ca poate arata asa pentru ca este cu un an mai ma­re si am tot asteptat sa se intim­ple metamorfoza miraculoa­sa… care nu a sur­venit nici macar dupa bacalaureat. Mai tirziu mi-am dat seama ca ne nastem cu o anumita structura osoasa care ne plama­des­te conturul corpului si pe care nu o pu­tem schimba (din pacate) cu bisturiul sau cu vreun program strict de exercitii fi­zice. „To­tu­si, un workout adaptat tipului tau de corp poa­te aduce imbunatatiri”, ma conso­lea­za Andreea Pavel, instructor de fitness la World Class. „Trebuie sa facem sport pentru sanatate si frumusete, dar fiecare femeie este construita altfel si are nevoie de un antrenament personali­zat, in functie de forma ei”, adauga Andreea. Acum, in sfirsit, m-am lamurit de ce unele sporturi au rezultate excelente la prietenele mele, iar pentru mine sint „frectie la picior de lemn”.

 

Citeste continuarea in Elle august 2010

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle