ELLE EXCLUSIV: Megan FOX – o frumusete cu picioarele pe pamint

Iubitoare de animale, dar si de cumparaturi, Megan FOX vorbeste despre filme, dragoste si frumusete. Citeste povestile secrete ale unei fete frumoa­se pe care ti-ai dori s-o ai drept cea mai buna prietena.

ELLE EXCLUSIV: Megan FOX - o frumusete cu picioarele pe pamint

In fiecare an apare in topul celor mai sexy femei din lume, iar numele ei este unul dintre cele mai cautate pe internet. Joaca intr-un nou film – Friends with Kids, – alaturi de atragatorul Jon Hamm, iar Giorgio Armani insusi a ales-o ca imagine si totodata muza pentru intreaga linie de produse de infrumusetare si parfumuri a casei Armani.

In ultimul timp, Megan Fox alege sa se refugieze in propriul camin, mai degraba decit sa-si faca aparitia la petrecerile hollywoodiene. O intilnim in Los Angeles, undeva in partea de vest a Hollywood-ului, intr-o dimineata de mai. Megan Fox apare neinsotita, la volanul unui SUV ne­gru, cu geamuri fu­murii. Este mica si dragalasa, poarta o sapca bine fixata pe cap, blugi, o camasa in dungi si slapi. Observ tenul de portelan, ochii de un albastru meta­lic, parul negru, si­lueta miniona, dar vo­lup­toasa in acelasi timp, chiar opusul aspectului ano­re­xic.

Muzica anilor ’50 incinge atmosfera: Ma­rilyn Monroe cinta Diamantele sint cele mai bu­ne prietene ale fetelor, in timp ce Megan Fox este la machiaj. Incepe sedinta foto, este ta­cu­ta si cauta doar aprobarea carismaticei fo­togra­fe Kayt Jones, urmindu-i sirguincioasa fie­care indicatie. „Este foarte rapida, a fost distractiv si usor!”, a spus Me­gan dupa aceea.

Cind o privesti pe Megan, nu poti sa nu observi ca toate pozele ii reusesc perfect. Lumina ii ca­de pe fata intr-un mod ideal. Este incredibil de foto­genica, magnetica chiar. Mereu atenta si profesionista, citeodata zimbitoare, Megan Fox reuseste sa pozeze cu maiestrie chiar si stind in cada, sarind de pe trambulina, aranjind citi­va bujori sau preparind limonada in casa. Cu siguranta, a tinut secret talentul ei de „gos­podina perfecta”!

A avut si citeva pretentii, desigur: propriul ma­ke-up artist, propriul hair stilist, asistentul personal, bucatarul personal, costumiera, precum si zo­na ei privata; abia am indraznit sa vorbim cu ea, sa ne apropiem de ea. Simti ca este pu­ter­ni­ca, rezervata si discreta si nu atit de ext­ro­ve­rtita pe cit a pa­rut atunci cind a jucat in rolul de mecanic sexy, alaturi de De­cep­ticons, pe planeta Hollywood.

Pe atunci apa­rea scan­dalos de sexy, bronzata, plina de ta­tua­je si poate chiar bisexuala. Dar ce mai conteaza? Dupa ce a sedus fie­care barbat in fil­mul Jennifer’s Body, s-a maritat cu Brian Austin Green si acum isi scoa­te pe rind fiecare tatuaj. Putem numi asta perioada post-rebeliune?

Fotografii: Kayt Jones.
Stilist: Sofia Odero.

Citeste continuarea in ELLE Septembrie 2011

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle