ELLE EXCLUSIV : CAMERON DIAZ – FATA DE AUR

Bauturi varsate. Claxoane, mese lovite, ris infricosator de barman. O mentiune a unui co-star masculin. Alte risete. Mai multe bauturi varsate. Inca un rind de bauturi. Si nici macar nu s-a intunecat. Pe bune, nu poti s-o duci pe Cameron Diaz oriunde.

ELLE EXCLUSIV : CAMERON DIAZ - FATA DE AUR

O intilnire intr-un bar cu vedeta preferata a Hollywood-ului e intotdeauna distractiva. Asa cum stim inca de la inceputurile carierei ei, in Masca, acum 18 ani, putine staruri de calibrul ei pot jongla cu atita usurinta cu umorul, drama, melodrama, cascadoriile, dansul si actoria serioasa asa cum o face Cameron. Este o actrita „all-star” atotcuprinzatoare.

Stiam ca va fi de acord sa ne insoteasca intr-un pub din centrul Londrei, si nu intr-un loc plictisitor, invechit, intepat, nestimulant, sec, o camera de hotel pre-aprobata de agentul ei de PR pentru interviu. Soseste cu un minimum de agitatie si anturaj de la casa de film, desi este aici in principal pentru a promova noul ei film, Gambit, in care joaca alaturi de Colin Firth. Insa Cameron este suficient de desteapta, de experimentata, si da, suficient de matura ca sa se descurce singura.

Dar i-am pregatit lui Cameron o surpriza neasteptata. O introducem in lumea quiz-ului Marelui Pub Englezesc.
„Ce?”, striga tipa de 40 de ani si inaltime 1,73 m, clatinindu-se pe sandalele ei Stella McCartney cu toc. Aproape lovindu-si capul de tavanul jos al acestei scoli vechi de trei secole. „Nu ma descurc deloc la teste. De aceea uram scoala!”.

Stiam ca la 16 ani Cam a trecut direct de la scoala din Long Beach, California, la o cariera de succes in domeniul modelling-ului. Dar oare cu ce diplome a parasit sistemul educational?
„Cu nimic! Ce-i o diploma?”, glumeste ea. „Am absolvit, dar ca sa fiu sincera n-am nici cea mai vaga idee cum. Nu cred ca m-am straduit nici macar o singura zi in viata mea.”

Deci, daca toata aceasta treaba cu actoria n-ar fi functionat – daca Ingerii lui Charlie, Mary cea cu vino-ncoace!, daca Danny Boyle (A Life Less Ordinary) si Martin Scorsese (Gangs of New York) n-ar fi aparut pe firmament, ce ar fi facut acum?
„N-am nici cea mai vaga idee. De asta sint atit de recunoscatoare. Este singurul lucru pe care stiu sa-l fac. Ma gindesc la asta tot timpul. Ce s-ar fi intimplat daca nu mi-as fi gasit drumul?! Dar cred ca pina la urma iti gasesti intotdeauna calea.”

Cu exceptia, se pare, a primului ELLE Pub Quiz… Ma doare sa recunosc ca o fi Diaz o vedeta de prima mina, dar la un test cu frivolitati nu ia nota de trecere.
Prima runda: Cultura britanica de pub. Domnisoara Diaz, sintem in mijlocul faimosului pub Punchbowl din Mayfair. Cine e proprietarul acestui loc?
„N-am nici cea mai vaga idee!”
E al lui Guy Ritchie.

„Serios?!”, se mira Cameron. „Nu mi-am dat seama! Ma simt foarte onorata sa fiu in pub-ul domnului Ritchie. Vezi, deja am ratat raspunsul la prima intrebare. Dar da-mi voie sa-ti pun si eu o intrebare: el stie ca eu sint aici?”
Nu prea cred.
„Ei, vezi?!”, exclama Cam triumfatoare. Doar pentru ca amindoi lucram in industria filmului asta nu inseamna ca stim unul de altul!

Fotografii: David Slijper.
Realizator: Leith Clark.

Citeste continuarea in ELLE IANUARIE 2013
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle