ELLE DECO: PARADISUL EXISTA!

Se numeste Kenoa – Exclusive Beach & Resort si se afla pe coasta de nord-est a Braziliei! Locul perfect pentru a petrece o vacanta eco-chic pe care n-o vei uita vreodata!

ELLE DECO: PARADISUL EXISTA!

Intinderi infinite de apa, in culoarea smaraldului, si kilometri de plaja de un alb imaculat. Pare o carte postala, prelucrata excesiv. Dar este un loc cat se poate de real, aflat la 9 grade sud de Ecuator, in Brazilia. Atunci cand Pedro Marques a descoperit acest loc, de o frumusete nepaminteasca, si-a imaginat un resort plin de stil, care sa le ofere oaspetilor sai echilibru mental, fizic si emotional. Iar imaginea din visele sale a devenit realitate: curiozitatea fara margini si atentia pentru detalii au fost pasiuni impartasite in egala masura de Pedro Marques, familia sa, precum si de arhitectul de design interior Osvaldo Tenorio.

Iar rezultatul este un resort exclusivist, in care vegetatia absolut spectaculoasa este elementul principal al unui decor care te lasa fara cuvinte. Limbajul vizual este simplu, dar dinamic si plin de contraste. Lemnul lustruit sta alaturi de pereti din caramida, materialele neprelucrate sunt fundalul perfect pentru obiecte cu design sofisticat, iar cosurile din fibre naturale flateaza tesaturi dintre cele mai delicate. Piscina modernista, in linii pur-geometrice, isi gaseste echilibrul in accesoriile feminine, cum ar fi vasele de ceramica si umbrelele de soare.

Trunchiurile de copaci, care par „sa strapunga” toate etajele hotelului, de la parter pana la acoperis, sunt elementele arhitecturale care definesc intregul spatiu. Astfel, hotelul pare ca „rasare” din solul verde, iar aceasta a fost ideea arhitectului Tenorio, de la care a pornit designul intregului complex, si pe care Marques a imbratisat-o instantaneu.

Text: Crina Alexe

Citeste continuarea in ELLE MARTIE 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle