ELLE DECO: O CASA IN NUANTE DE LAVANDA

Descopera o casa in inima Angliei rurale, amena­jata intr-un fost hambar, unde simplitatea si bunul gust sint cuvinte de ordine.

ELLE DECO: O CASA IN NUANTE DE LAVANDA

Pentru Leiset Kemink, decizia de a se muta in Regatul Unit, in inima zonei rurale Oxford­shire, a insemnat si o trecere la un ritm de viata mult mai calm si mai simplu, care se reflecta in stilul si decorarea casei ei. Caci, uitindu-te la minunatul hambar transformat al lui Leiset Kemink de pe virful Kingham-ului, Oxford­shire, te invaluie brusc un aer de familiaritate.

Pentru Leiset, trecerea de la suburbiile orasului belgian Antwerp la zona rurala din Glou­cester­shire, in urma cu 14 ani, impreuna cu partenerul ei Andre Elshout, a parut intotdeauna decizia cea mai potrivita. Desi atit stilul ei de viata, cit si rutina cotidiana s-au schimbat radical, aceasta schimbare a fost una pozitiva.

„Am locuit timp de opt ani in Belgia, intr-un apartament mult mai mic, pe care-l iubeam. Apoi l-am cunoscut pe Andre si ne-am mutat impreuna in Marea Britanie. Decizia de a ma muta nu m-a deranjat niciodata, atita timp cit locul acesta ma face sa ma simt cu adevarat acasa”, spune Leiset.

„Iubesc diversitatea peisajelor din Anglia. Este o placere deosebita sa te trezesti in fie­care dimineata si sa te uiti pe geam la o pri­veliste minunata, cu cai plimbindu-se pe pa­­sunile din apropiere.”

Sian Williams/ Narratives
Fotografii: Brent Darby / Narratives.
Traducere si adaptare de Andrei Iacob

Citeste continuarea in ELLE AUGUST 2011
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle